Logo

Napadi na vozače JGP-a i ostalo osoblje

Diskusije

Postod Nikola_4217 » Uto Okt 18, 2011 8:53 pm

A sto je najveca fora,autobus ima prvenstvo prolaza...
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Sponzor

Postod danilo » Uto Okt 18, 2011 8:56 pm

I opet ista pesma, autobus je bio pun putnika, za vreme incidenta je ko zna koliko vozila prošlo i niko nije došao da pomogne vozaču. Sam taj postupak skidanja registarskih tablica je mogao da upozori šta ova trojica smeraju i nikom ništa. To je strašno i nikada mi to neće biti jasno. Da je napadnut putnik, kao što je bio slučaj na liniji 26, mladi kolega vozač je odmah, bez razmišljanja, pritekao u pomoć, da odbrani onu devojčicu, a sada vozača niko ne zarezuje. Pa dobro jel vozač stoka ili šta ja znam šta pa je zaslužio da ga maltretira ko kako stigne...? ! Ja ne kažem, da me pogrešno ne shvatite, da ne treba u priteći u pomoć putniku koga neko maltretira, napada ili šta već, naravno da treba i to je maltene uvek tako, ali na svu sreću i nije tako često da napadnu nekog putnika, međutim ne mogu da ostanem ravnodušan na ovako nešto. Putnici sede s mirom kao da se ništa ne dešava i to pun autobus, strašno, zatečen sam.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod Nikola_4217 » Uto Okt 18, 2011 9:02 pm

Da sam u busu bio..krsta mi..samo bi se zatrco i glavom ih isastavljo..jer sam bosanac..i nogama pomalo...pa bi onda valjda jos neko pritrco.....
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Postod kosmajac » Uto Okt 18, 2011 10:48 pm

E zato ja ne otvaram vrata van stanice.
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 4:02 pm

Postod profa_chb » Uto Okt 18, 2011 11:01 pm

a čemu beše panik tasteri?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Nikola_4217 » Uto Okt 18, 2011 11:04 pm

Panik taster se koristi za putnike,a u ovom slucaju je napadnut vozac..ja bar tako mislim da im je to funkcija..
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Postod profa_chb » Uto Okt 18, 2011 11:08 pm

panik taster je poziv interventne ekipe u pomoć, šta god da se desi kome god :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod gospodin dzo » Uto Okt 18, 2011 11:18 pm

Mislim da to jos uvek ne radi...:P
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod Siera » Uto Okt 18, 2011 11:33 pm

Beograd je po tom pitanju stvarno užas. Mislim da nema nigde više takvih dogadjaja nego kod nas u Srbiji. Pre neki dan su pucali u kombija zato što neki nije mogao da se uključi u saobraćaj, znači ako se nekom nešta ne svidi u saobraćaju za očekivati pucnjavu ili blažu varijantu prebijanje. Sve to u 21. veku. Pa svi ti vozači su na radnim mestima i rade da bi prehranili svoje porodice. Užas
Siera
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Jun 27, 2011 7:26 pm

Postod danilo » Sre Okt 19, 2011 7:38 pm

Danas opet incident. Na Kanarevom Brdu, u Borskoj ulici, kontrolor Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" izboden nožem, nakon što je od putnika koji nije imao voznu ispravu zatražio da plati doplatnu kartu ili da kontroloru da ličnu kartu da mu napiše kaznu.
Kako sam čuo to se dogodilo danas prepodne u autobusu na linii 47 na Kanarevom Brdu. Nakon što je kontrolor zatražio da putnik plati doplatnu kartu ili da mu da lčno kartu da bi mu napisao ličnu kartu, na sledećem stajalištu i taj putnik i kontrolor su izašli iz autobusa sa linije 47. Putnik je dok je boravio u autobusu u ruci držao kanticu benzina, a kada je iazašao pobegao je, a potom se ubrzo vratio na stajalište i nožem napao kontrolora u predelu nadlaktice.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Sre Okt 19, 2011 7:39 pm

gospodin dzo je napisao:Mislim da to jos uvek ne radi...:P

Mislim da su oni bili počeli da rade, ali su ubrzo isključeni.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod avramovicsasa » Sre Okt 19, 2011 7:47 pm

-Ovo je vreme sada idealno za početak Štrajka Kontrolora sa jedinim zahtevom ,,Bezbednost,,.
-Ovo je dugogodišnji tabu a Kontrolori su godinama Glineni golubovi,zašto je protivzakonito da dobiju neku vrstu oružja-Šipku,palicu da nose nešto poput Komunalnih Policajaca.
Ljudi koji su smeli da napadaju su svesni da su radnici u JGP-u ne zaštićeni i ne pružaju otpor kao i da zločin takve vrste prolazi ne kažnjeno.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod MILE » Sre Okt 19, 2011 7:49 pm

Užasno, čuo sam u BG hronici, samo mi nije jasno zašto se vratio sa nožem ako im je već zbrisao i spasio se kazne.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod danilo » Sre Okt 19, 2011 7:55 pm

Ne bi sada da politiziram, ali mislim da bi sindikat vozača ili neki drugi sindikat u GSP-u "Beograd" trebao da organizuje neki protest, štrajk, da stane gradski prevoz u Beogradu, jer mislim da je krajnje vreme da se skrene pažnja na ovakve dešavanja, na koja niko od čelnih ljudi ne obraća pažnju. Kad su danas ovi mogli da protestvuju, onda svakako da mogu i zaposleni u GSP-u, pre svega tu mislim na vozače i kontrolore.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod profa_chb » Sre Okt 19, 2011 9:25 pm

danilo je napisao:
gospodin dzo je napisao:Mislim da to jos uvek ne radi...:P

Mislim da su oni bili počeli da rade, ali su ubrzo isključeni.

preopteretio se sistem :lol: :lol: :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije