Bilo je malo putnika,Kontrolor je redom kontrolisao a preskočio mene i još jednog čoveka u prikolici,još jednom se vratio i ništa.
avramovicsasa je napisao:-Danas mi je prvi put posle nekoliko meseci ušla APEX kontrola u autobus 5840(P0138)na liniji 17.
Bilo je malo putnika,Kontrolor je redom kontrolisao a preskočio mene i još jednog čoveka u prikolici,još jednom se vratio i ništa.
avramovicsasa je napisao:Što se Kontrole tiče,čini mi se da rade samo u špicevima jer se retko sreću bar ih ja nisam viđao,broj zaposlenih im je pao ispod predviđenih 200.
SGB je napisao:avramovicsasa je napisao:Što se Kontrole tiče,čini mi se da rade samo u špicevima jer se retko sreću bar ih ja nisam viđao,broj zaposlenih im je pao ispod predviđenih 200.
Meni su ušli u 15icu u pola 10 uveče. To GSP nikad nije radio, bar se ja ne sećam.
avramovicsasa je napisao:Ne znam,ponašao se kao da nisam prisutan,a možda je ex GSP kontrolor pa me je prepoznao.

SGB je napisao:Meni su ušli u 15icu u pola 10 uveče. To GSP nikad nije radio, bar se ja ne sećam.
mihajlo je napisao:Јесте 200... било у почетку.
Сада имају једва 100 контролора...
maverick je napisao:"od 1. Juna biti potrbno oko 150 omladinaca u funkciji kontrolora,BUS PLUS... Pojacavaju se

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju