Petar 535 je napisao:Cuo sam da 55 i 58 ne drzi vise GSP .
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!

Ipak imaju #507 i #509 na 58, skinut je samo #508... Na 55 radi #473 na jednom trosmencu a ti si verovatno video #1228 koji radi šihtu.Nikola Pejasinovic je napisao:Danas sam video zgloba na 55 od GSP-a tako da ne verujem da su im oduzeli sve polaske.Petar 535 je napisao:Cuo sam da 55 i 58 ne drzi vise GSP .
milan88 je napisao:E dokle će ovo bre više da traje, smorio sam se na 51 (ono nije gradska linija nego gerijatrija, samo hokejaši i po neki mladji udje)

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju