Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Postod avramovicsasa » Čet Nov 12, 2009 1:19 pm

Trolejbusdžijama uopšte više ne tolerišem gluposti kada se svađaju samo uradim prijave obojici pa neka njihov Šef to sa njima raspravi,godinu dana me zezaju bilo je dosta.
To uopšte nisu ljudi sa kojima sam bio u dobrim odnosima kada sam počinjao pre 9 godina da radim,bila su loša kola,nije bilo turaže,malo se radilo ali su bili maksimalno korektni,sada je priča mnogo bolja a pobesneli su,ovi mladi naročito neće da rade svaka čast izuzetcima.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod Nikola_00 » Čet Nov 12, 2009 9:41 pm

па ја сам лепо рекао, то је само за исмејавање .
Nikola_00
Član

Pridružio se: Pon Okt 12, 2009 7:22 pm

Postod markotar » Pet Nov 13, 2009 1:40 am

Sale, ispade ti vaspitačica u vrtiću! :lol: :lol:

Šalu na stranu, ovo nije smešno ljudi - ovo je BEZBRAZNO! Dok se dve budale svađaju 2000+ "budala" (putnika) se smrzava i čeka svoj prevoz! Ne želim da pomislite da sad ovde nekog vređam ali ovako se ne ponašaju ni zdravi ni zreli ljudi... Posao vozača jeste veoma stresan i jako težak ali ovakav bezobrazluk, nekolegijalnost i nezrelost nemaju opravdanja! Možda bi u rad GSPa mogli da se ukljiče i psiholozi...
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod avramovicsasa » Pet Nov 13, 2009 4:14 am

Mi Otpravnici smo odavno stekli Diplome Psihologa radom na terenu još
da prepisujemo lekove i naplaćujemo tretmane gde bi nam bio kraj :D
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Smiley » Sub Nov 14, 2009 10:35 pm

Danas je na Belim vodama radila jedna super otpravnica...izašla je iz kućice(btw:kakva je ono kućica :?: :!: ) i pričala sa putnicima,kao da je jedna od njih,žalila se na vozače,na vozila...jedva sam ukapirao da nije putnica... :D :shock:
Smiley
Član

Pridružio se: Ned Avg 16, 2009 12:34 pm

Postod avramovicsasa » Ned Nov 15, 2009 1:35 am

kad si bio uveče posle 17h,ako si bio u to vreme onda je to Daliborka carica. :D
avramovicsasa
Otpravnik

Postod gvozden_BG » Ned Nov 15, 2009 10:35 pm

Smiley je napisao:(btw:kakva je ono kućica :?: :!: )

što, kakva je !?
gvozden_BG
Član

Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 11:56 am

Postod Smiley » Ned Nov 15, 2009 11:49 pm

Neka prastara kuća sa drečavom pink fasadom,zapuštena,u kojoj je od jednog,malog dela,napravljena prostorija sa prozorom i vratima,gde sedi otpravnik...čak nema ni WC... :roll:
Smiley
Član

Postod Nikola_00 » Ned Nov 15, 2009 11:53 pm

Smiley je napisao:Neka prastara kuća sa drečavom pink fasadom,zapuštena,u kojoj je od jednog,malog dela,napravljena prostorija sa prozorom i vratima,gde sedi otpravnik...čak nema ni WC... :roll:

ау брате, добро ми рече да се не усудим горе да радим .
Nikola_00
Član

Pridružio se: Pon Okt 12, 2009 7:22 pm

Postod avramovicsasa » Pon Nov 16, 2009 2:21 am

Smiley je napisao:Neka prastara kuća sa drečavom pink fasadom,zapuštena,u kojoj je od jednog,malog dela,napravljena prostorija sa prozorom i vratima,gde sedi otpravnik...čak nema ni WC... :roll:

Naprotiv terminus BELE VODE do izmeštanja linija sa Banovog brda je bio
jedan od najpoželjnijih terminusa.

1.Kućica je uvučena u zgradu tako da mnogi putnici i ne znaju da tu ima Otpravnika.

2.Na liniji 51 radilo je 8 ili 9 autobusa koji su bili u turaži sa intervalom od 10 minuta.

3.Kućica ima WC koji je izuzetno čist i koriste ga uglavnom Otpravnici dok
je vozačima obezbeđena WC kabina u momentima kada na terminusu nema Otpravnika ali oni su naučili da idu u šumarak ili između buseva.

4.Super smo sa ljudima iz Trafike pa uzimamo novine i časopise da čitamo,do nas je Samoposluga sve je super,ja sam uživao jedan mesec
tamo kada sam poslednji put radio pre oko 2 godine.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Pon Nov 16, 2009 2:29 am

što smo imali sinoć zanimljiv slučaj,sa terena stiže informacija Centru da u tramvaju gr.br.391 sa linije 2 koji se kreće od Vukovog spomenika prema Slaviji sedi n.n lice koje udara glavom u staklo da ga čekaju Referenti sa Policijom,kada je tramvaj stigao rekao je vozač da je lice istrčalo napolje i da viče i juri prolaznike po ulici,konstatovano je da slučaj
nije ni za Policiju :roll:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Smiley » Pon Nov 16, 2009 11:55 am

avramovicsasa je napisao:3.Kućica ima WC koji je izuzetno čist i koriste ga uglavnom Otpravnici dok
je vozačima obezbeđena WC kabina u momentima kada na terminusu nema Otpravnika ali oni su naučili da idu u šumarak ili između buseva.

4.Super smo sa ljudima iz Trafike pa uzimamo novine i časopise da čitamo,do nas je Samoposluga sve je super,ja sam uživao jedan mesec
tamo kada sam poslednji put radio pre oko 2 godine.

3. Ta WC kabina je bila prevrnuta.
4. To sam primetio. :D
P.S. Nije sve samo moje opažanje i sama otpravnica se žalila kako nema uslove za rad... :roll:
Smiley
Član

Postod avramovicsasa » Pon Nov 16, 2009 12:03 pm

ljudi jako brzo zaboravljaju zlo i ono najgore,do pre 5 godina smo radili bez WC-a,bez vode čak negde i bez kućice,Otpravnik na Beku je zimu proveo u tramvaju a nekada smo bili i na ulici,dobro je što imamo i ovo,uslovi nisu bog zna šta ali uvek može bolje ili gore da bude.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod choksi » Pon Nov 16, 2009 10:53 pm

15 vozača tramvaja dobilo dozvolu da pređe na buseve, da bi se popunio manjak vozača buseva, a na njihovo mesto dolaze ovi što su prošli obuku letos.
choksi
Član

Pridružio se: Ned Sep 14, 2008 6:13 pm

Postod miki222 » Uto Nov 17, 2009 12:04 am

profa_chb je napisao:
avramovicsasa je napisao:što smo imali sinoć zanimljiv slučaj,sa terena stiže informacija Centru da u tramvaju gr.br.391 sa linije 2 koji se kreće od Vukovog spomenika prema Slaviji sedi n.n lice koje udara glavom u staklo da ga čekaju Referenti sa Policijom,kada je tramvaj stigao rekao je vozač da je lice istrčalo napolje i da viče i juri prolaznike po ulici,konstatovano je da slučaj
nije ni za Policiju :roll:

nego za hitnu :?: :lol: pa ni same ustanove ne znaju šta će sa njima i ne preuzimaju nadležnost :roll:

ma koja hitna, to odma u duševnu bolnicu u Padinsku skelu :) .........
miki222
Član

Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 10:46 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije