SGB je napisao:Sa kakvim mi budala.ma imamo posla, ovo je strašno. U kriznim vremenima je cilj svakog normalnog da ne gura prst u oko narodu, da bude miran, a ovi kao da žele da izazovu nemire. Kada nije gužva, kakve veze ima gde se ulazi, kada je ste gužva, gužva je svuda, pa opet kakve veze ima gde se ulazi, samo će se produžiti boravak vozila na svakoj stanici. Mislim da od toga nema ništa, jer ni osoblje koje će biti zaduženo za sprovođenje "odluke" nije blesavo, zašto bi stavljali glavu u torbu i zamerali se sa putnicima, i za neku bednu platicu sprovoditi besmislene odluke.
GSP i generalno od 2004 godine ITS sa Privatnicima je čuvao Socijalni mir,BUS PLUS je samo razljutio građane što se može videti u vozilima,koliko njih ne otkucava kartice i da dobar deo putnika u vozilu neće da pokažu kartice kontrolorima a imam utisak da i Kontrolori ne obavljaju svoj deo posla onako kako je naređeno.
Režim ulaska-izlaska će samo pogoršati stvari naročito na jakim linijama,ne znam samo koji je to pametnjaković smislio da će ulaz na dvoja vrata i izlaz na dvoja skratiti zadržavanje vozila u stanici kada su za te potrebe služila četvoro vrata.
Zanima me samo kako će to funkcionisati nakon održavanja Utakmica i Velikih koncerata,sistem koji je zaživeo u Novom Sadu pokušavaju i ovde da proguraju ali zaboravljaju da je Novi Sad manji grad sa velikom redovnošću polazaka.
Juče sam ja imao slučajeve na liniji 16 da su se javljali intervali od 15 do 20 minuta zbog isključenja,kako putniku na Zelenom Vencu da ne otvoriš II i III vrata ukoliko želi da uđe ili izađe na ista.
Zanima me reakcija Laste,pošto se dobro poznaje njihova Politika kada im se ošteti vozilo na liniji,da čekaju Policiju nakon čega se vozilo povlači za garažu.