od danilo » Sub Apr 18, 2015 11:59 am
U toku jučerašnjeg dana (petak, 17. april 2015. godine), zbog protesta predstavnika auto-škola u Bulevaru Kralja Aleksandra, negde između 16:00 i 17:00 (uzmite sa rezervom, moguće da je prtest počeo i ranije i da je trajao i nakon 17:00, ali u ovom periodu sam primetio izmene), vozila sa autobuskih linija: 24, 26 i 27 su se kretala alternativnom trasom u oba smera, na sledeći način: Trg Republike, Makedonska, Svetogorska, pa dalje najverovatnije, Majora Ilića, 27.marta, Kraljice Marije, Ruzveltova i dalje svojim redovnim trasama.
Ne znam tačno da su saobraćali na ovaj način, jer ili su išli Takovskom pa u Bulevar Kralja Aleksandra, jer ne znam u kojoj dužini je bulevar bio blokiran.
Inače, u toku poslepodnevnog vršnog opterećenja, ako i u periodu neposredno pre i nakon istog, velike gužve,zastoji i kolapsi u većem delu grada.
U Bulevaru Mihajla Pupina, kolone u svim kolovonim trakama već negde od Bulevara Umestnosti pa sve preko Brankovog mosta i dalje kroz Terazijski tunel, sve do Dečanske i Makedonske ulice, u smeru ka starom delu grada.
Na trasi linija: 25, 25P i 26 od Bulevara Kralja Aleksandra velike gužve, pogotovu na potezu: Strumička, Kruševačka, pa dalje trasom linija 25 i 25P kroz Husovu, Ljubićku i Kumodrašku ulicu. U toj meri da se na liniji 25 jedva stizala turaža.
Mirko GSP