avramovicsasa je napisao:Kako je ovde lepo,čist vazduh,divota.
Danilo,gde se okreće autobus jer na ovom malom skveru,šta je ono na ćošku Poljski WC ili nekakva Kapija,ne vidi se dobro.
Jeste, stvarno je čist vazduh, lepo, nije mnogo prometno, pravo šumadijsko selo
Znaš kako okreće. Na Kragujevačkom putu je izlazno stajalište, gde izbacuje putnike, koje koriste i Lastina vozila koja saobraćaju za Sopot i Mladenovac, zatim ide 50ak metara napred Kragujevačkim putem, pa onda levo (to je ovo mesto na prvoj fotografiji gde se vidi parkiran autobus), pa onda opet ide levo (u ulicu iz koje sam napravio drugu fotografiju) i tom ulicom izlazi nazad na Kragujevački put, na polazno stajalište gde prima putnike i vozi ka Trošarini.
Autobus ustvari okreće na trijangli, raskršću gde se odvaja put za selo Popović. Ova kuća što se vidi na II fotografiji, tamo na brdu, to je, ja mislim, to selo Popović.
A, ta baraka, to je valjda neki poljski WC, ne znam šta bi drugo moglo da bude.
A, pored okretnice, prekoputa tod poljskog WC-a je neka kuća i idem ja tuda da fotografišem autobus, kad ono odjednom kuče krene da laje na mene i zalete se prema meni. Ja se odseko, kad ono odjenom cap povuče ga lanac, bio je vezan, ali ja to u prvi mah nisam video.