Logo

GSP Beograd

Diskusije

Postod volvos » Pon Mar 31, 2008 6:53 pm

Pitanje za Beogradjane a posebno vozace u gsp-u beograd.

Kako resavate problem taxista koji se zaustavljaju na stajalistima jednom prilikom sam cuo od nekih to,ali prvo da cujem vozace iz prve ruke
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Sponzor

Postod Stefan Bgd » Pon Mar 31, 2008 8:17 pm

Volvose,citiram mog tatu:"Taksisti imaju zakonom odredjeno pravo da se krecu trakom obelezenom za Autobuse i zaustave na istim.Ali ponekad taksisti budu toliko bezobrazni da stanu tik ispred autobusa,pa se ti sad ukljuci".Tako ti je to sa taksistima u Beogradu.
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod volvos » Pon Mar 31, 2008 8:30 pm

Imaju pravo da idu zaustavnom trakom ali ne i pravo da se zaustavljaju na stajalistima.Ja sam rekao jednom prilikom da cu lepo otici sa mojim zglobnim i popreciti se na sred njihovog parkinga i zapaliti sva 4 zmigavca kako oni to znaju :twisted:
Image
volvos
Član

Postod Stefan Bgd » Pon Mar 31, 2008 8:37 pm

U pravu si.I moj tata ih ponekad toliko mrzi,da bi ga istog trenutka od pozadi spicio,da se vise nikad ne bi setio da stane ispred autobusa.
A,taj zuti ik-201 ti je isporucen u GRAS Sarajevo.
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod markotar » Pon Mar 31, 2008 11:05 pm

Heh... mislim da su od taksista neuporedivo veci problem privatni automobili koji se po BG cesto zaustavljaju na sred stajalista jer vozac toboze samo trknuo na 2 minuta do trafike po novine i cigare itd! A nisu retki ni biseri koji se parkiraju na sred tramvajskih sina...
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod volvos » Pon Mar 31, 2008 11:10 pm

markotar je napisao:Heh... mislim da su od taksista neuporedivo veci problem privatni automobili koji se po BG cesto zaustavljaju na sred stajalista jer vozac toboze samo trknuo na 2 minuta do trafike po novine i cigare itd! A nisu retki ni biseri koji se parkiraju na sred tramvajskih sina...

Samo da mi daju vlast 24 h,sve bi regulisao bez problema...ne bi mu vise palo na pamet da ga ispred svoje kuce lose parkira, a ne na stajalistu :twisted: :twisted: ,ej a kao fazon upalio sam ti sva 4 sta oces...jao m..... :twisted: :twisted: :twisted:
Image
volvos
Član

Postod Stefan Bgd » Pon Mar 31, 2008 11:14 pm

Moj tata ih obicno isprati recenicom:Bolje da si s njim usao u trafiku!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod volvos » Pon Mar 31, 2008 11:19 pm

Stefan Bgd je napisao:Moj tata ih obicno isprati recenicom:Bolje da si s njim usao u trafiku!

Ja ne smem ni da kazem cak ni ono sto pomislim,mada mislim da beogradjani imaju vise problema od nas mada mozda su i slicni sta vise
Image
volvos
Član

Postod Stefan Bgd » Pon Mar 31, 2008 11:25 pm

Volvose evo guzve u vreme "spica":
Image
Image
Image
Ova je uslikana krajem 90-ih i pocetkom 2000,e to je prava guzva:
Image
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod volvos » Pon Mar 31, 2008 11:27 pm

c,c,c pa mogu ti reci da ni mi nismo daleko od ovakve guzve,samo da se ja popnem negde da ti uslikam da vidis
Image
volvos
Član

Postod markotar » Uto Apr 01, 2008 12:00 am

Evo istinitog dozivljaja i primera o "kulturi" vozaca u BG. Bas pre neki dan cekao sam jednog prijatelja u centru Zemuna negde oko 17h na uglu Glavne i Djure Djakovica (dakle nije bas u spicu ali ni daleko od njega). Inace tom ulicom prolazi 7-8 gradskih linija, a da ne govorim koliko je saobracaj gust. Elem, na obelezenom stajalistu autobusa na sred kolovozne trake (ulica inace ima 4 trake, po 2 u svakom smeru) se parkiraju dve devojke kako bi otisle do obliznje cvecare. Naravno 4 zmigavca upaljena, automobil ostavljen i zakljucan! Cvecara je odmah pored stanice, a one su se parkirale ispred ulaza, mozda nekih 10-ak metara pre oznake stajalista. Dakle nije bilo mesta da ih cak ni solo autobus ljudski zaobidje i zaustavi se na stanici a da ne blokira drugu traku (ispred stajalista je semafor pa je nezgodno da se autobus zaustavlja na sred raskrsnice), a bilo je predaleko da se autobus zaustavlja iza njihovog automobila (jer bi putnici morali da trckaraju). Automobil je ostao parkiran 15-ak (da 15-ak!!) minuta dok one nisu kupile to cvece i mozete misliti kakav je saobracajni haos nastao! Da ironija bude veca, samo 20-30 metara pre te cvecare na trotoaru je PARKING sa DOZVOLJENIM I BESPLATNIM PARKIRANJEM!!! Eto, pa sad vi recite sta da mislite o nekome koga mrzi da se propisno parkira i predje 20-30 metara, a pritom ga boli uvo za to sto ce drugim ljudima napraviti problem u jednoj od izuzetno prometnih ulica!!! Svaki komentar je suvisan.
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod Stefan Bgd » Uto Apr 01, 2008 12:06 am

Definitivno,NO COMMENT. :evil:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Stefan Bgd » Uto Apr 01, 2008 12:22 am

Nadjoh i ovu staru sliku Glavne zeleznicke stanice sa ondasnjim autobusima:
Image
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod cone » Uto Apr 01, 2008 9:18 am

Super slika! Onaj pozadi prepoznajem! To je TAM-Autokaroserija AS 3500.
:)
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod Milanche » Uto Apr 01, 2008 7:51 pm

Stefi ne moj da te tuže ovi ljudi po busu što ih postavi na net! :D
Trebao si crnu traku preko očiju da im staviš! :D

Jadan bus, raspada se!
Milanche
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 2:54 am