Stefan Bgd je napisao:Jutros oko 7 časova dogodila se nažalost još jedna teška saobraćajna na Surčinskom putu u kojoj su učestvovali autobus GSP-a na liniji 605(gar.broj 399) i kamion hladnjača.Kolega koji je vozio autobus,vozač kamiona i još 7 putnika su povređeni.
Evo detaljnijeg obaveštenja kao i video snimka sa mesta nesreće:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B0.html
Izvor:www.rts.rs
Aleks_BGD je napisao:Stefan Bgd je napisao:Jutros oko 7 časova dogodila se nažalost još jedna teška saobraćajna na Surčinskom putu u kojoj su učestvovali autobus GSP-a na liniji 605(gar.broj 399) i kamion hladnjača.Kolega koji je vozio autobus,vozač kamiona i još 7 putnika su povređeni.
Evo detaljnijeg obaveštenja kao i video snimka sa mesta nesreće:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B0.html
Izvor:www.rts.rs
Kamion je marke Renault Master,pripada firmi Transfer,inace firma koja saradjuje i sa mojom firmom.Pricao sam kolegama,o ovom momku sto je povredjen.Kako kaze jedan kolega decko se nalazi u sok sobi,sa teskim povredama kukova i nogu....Momka nisam poznavao licno,ali se nadam da ce se oporaviti i da ce se vratiti na teren.Neka mu je sa srecom!

Jel' radio linije što idu po Zemunu (84, 704, 706, 707) i ako jeste koji mu je bio redovan bus?boyan92 je napisao:Ja ovog vozaca sto je vozio bus znam jos kad sam bio klinac, mnogo dobar lik, bas smo se svi smorili kad smo culi da se to desilo.On kaze da se nicega ne seca.
MILE je napisao:Jel' radio linije što idu po Zemunu (84, 704, 706, 707) i ako jeste koji mu je bio redovan bus?boyan92 je napisao:Ja ovog vozaca sto je vozio bus znam jos kad sam bio klinac, mnogo dobar lik, bas smo se svi smorili kad smo culi da se to desilo.On kaze da se nicega ne seca.

Stefan Bgd je napisao:Danas popodne u Zemunu u ulici Cara Dušana došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali Audi A4 i Liaz sa linije 73.Nesreću je izazvala vozačica iz Audija(plavuša,sjajnog izgleda i štikli od 15 cm) koja je htela da obilazi žutom trakom,te se na kraju zabila u autobus koji je polazio sa stanice.Povređenih nije bilo,materijalna šteta na autobusu je otpali zadnji branik,a na Audiju je prošao "ko bos po trnju".
Evo fotke sa mesta događaja,žao mi ovog Audija,lep auto:

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost