dobro,ali ja sam ih vid'o i na google earth
kao i na mom avataru

Autobus 88 je napisao:Приметио сам све чешћу појаву просјачења у возилима градског превоза.
Најчешће од Сајма до Бановог брда ( барем их ту најчешће виђам ). Оно што мене интересује као путника је која ви овлашћења као возачи или кондуктери имате по том питању. Да ли можете да ову досадну појаву елиминишете из аутобуса или су вам везане руке по том питању. Колико ја знам прошња у виду заната се кажњава по закону. Видео сам случајеве да возач стане, заустави бус и '' замоли их '' да напусте возило. Неки да, неки не... Па ме занима какво је ваше мишљење о овоме?
Autobus 88 je napisao:Gledao sam razne situacije i video razlicite reakcije. Interesuje me konkretno da li kontrolor ima zakonsko pravo da ogranici slobodu kretanja putniku izbacivanjem iz vozila. Koliko sam ja upoznat sa ovom problematikom, ovakva ovlascenja ima iskljucivo policija. ( da ogranici kretanje izdavanjem naredbe, stani, dodji vamo idi tamo i slicno ).
Koja su stvarna ovlascenja kontrolora? Sta moze a sta ne moze?

MILE je napisao:Svaki pogon ima određeni broj vozila na 6a. Vozila moraju biti što pouzdanija jer ispadanje jednog stvara veliki problem zato što 6a sa 14 vozila menja 4 tramvajske linije.
mihajlo je napisao:MILE je napisao:Svaki pogon ima određeni broj vozila na 6a. Vozila moraju biti što pouzdanija jer ispadanje jednog stvara veliki problem zato što 6a sa 14 vozila menja 4 tramvajske linije.
na 6A saobraca 16 vozila, 5 NBG, 5 Karaburma, 4 Zemun i 2 Kosmaj.
jedino je Zemun obezbedio dobra i pouzdana vozila, vredili se uzdati u kola poput 930, 931, 957, 1107, 1226 itd.?

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost