MILE je napisao:Te sa karaburme ne znam. Šta fali 1107 i 1226?
dobro nisam konkretno na njih mislio, hteo sam da kazem da ni NBG ne salje bas tako dobra vozila.
ako hoces da konkretizujem onda cu navesti 1151, 1190, 1225 i 1226 kao jako losa vozila.
MILE je napisao:Te sa karaburme ne znam. Šta fali 1107 i 1226?
mihajlo je napisao:MILE je napisao:Te sa karaburme ne znam. Šta fali 1107 i 1226?
dobro nisam konkretno na njih mislio, hteo sam da kazem da ni NBG ne salje bas tako dobra vozila.
ako hoces da konkretizujem onda cu navesti 1151, 1190, 1225 i 1226 kao jako losa vozila.
mihajlo je napisao:...hteo sam da kazem da ni NBG ne salje bas tako dobra vozila.

profa_chb je napisao:957 je sređen prošle godine
Stefan Bgd je napisao:Te budalaštine sa tom 6A me nerviraju samo tako,sva dobra vozila tamo ima da se upropaste,i posle će tek biti loše.
Ne razumem,šta treba da ispadnu budale ko ovi iz Zemuna pa da pošalju 1110,1111,1196...pa posle da ostanu bez istih vozila,i čemu to...
profa_chb je napisao:dajte ljudi, po čemu se taj 6A razlikuje od ostalih linija??? uostalom, nikom ne smeta što na 3A radi 995, 1024, što je radio 1046 i još mnoooogo i dobrih i loših buseva?
mihajlo je napisao:nema potrebe za takvim tonalitetom pisanja, jer prvenstveno ni ja nisam za to da se na privrmenu liniju poput te salju dobra vozila.
izmedju ostalog ja i kritikujem Zemun zbog toga.

Stefan Bgd je napisao:Malo me je "izbacilo" iz takta to zbog tih autobusa,nemoj zameriti.
avramovicsasa je napisao:Vozila za liniju 6A su kod Pogona poput Karaburme i Zemuna obezbeđena najverovatnije putem Redukcije dok su ostali Pogoni obezbedili iz napora.

mihajlo je napisao:Stefan Bgd je napisao:Malo me je "izbacilo" iz takta to zbog tih autobusa,nemoj zameriti.
nema problema.
avramovicsasa je napisao:Vozila za liniju 6A su kod Pogona poput Karaburme i Zemuna obezbeđena najverovatnije putem Redukcije dok su ostali Pogoni obezbedili iz napora.
Karaburma nije obezbedila iz redukcije, vec iz napora, a Zemun jeste iz redukcije.
NBG je isto iz napora, kao i Kosmaj, a kad je hitno potrebno vozilo na 6A, skida se sa obliznjih linija odnosno poteza 300 najcesce.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost