Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Postod Daree » Sre Maj 09, 2012 10:10 am

Naravno one stare legende kao sto je GB298 za menene su to lepi busevi ili GB326
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Sponzor

Postod Nikola_4217 » Sre Maj 09, 2012 11:16 am

I 412 sa svojim Trilex felnama..:)
Image Image Image ImageImage
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Postod mihajlo » Sre Maj 09, 2012 5:36 pm

Senke je napisao:
avramovicsasa je napisao:-Zanimljivo je bilo videti sinoć nakon završetka koncerta ,,Metalike,, kako se autobusi trkaju kako bi izbegli posetioce Koncerta koji su vidno bili pijani a moguće i drogirani.

Lepo, cim je neko metalac, odmah je i narkoman? :evil:

Морам да се умешам.
Само да додам да је цела ноћ протекла без иједног инцидента у било ком аутобусу, на било којој линији, што нажалост није случај по завршетку концерта неке фолк диве, градског синдиката и њима сл.
mihajlo
Član

Pridružio se: Ned Apr 18, 2010 9:11 am

Postod avramovicsasa » Sre Maj 09, 2012 9:53 pm

Senke je napisao:
avramovicsasa je napisao:-Zanimljivo je bilo videti sinoć nakon završetka koncerta ,,Metalike,, kako se autobusi trkaju kako bi izbegli posetioce Koncerta koji su vidno bili pijani a moguće i drogirani.

što se tiče pijanih fanova, tu se slažem, Metallica je bend na čiji kocert dođe dosta pozera. Ali što se tiče droge to rezervisano za folk koncerte.

Nemoj da se ljutiš molim te,nisam želeo nikoga da uvredim,samo sam napisao u postu šta sam video.
Većina ljudi juče koji su se kretali ulicama bili su malo dezorijentisani,kao u nekom transu,a neki od mladih koji su ulazili u autobus kojim sam se ja vozio osećali su se na alhohol.
Nisu ni opojna sredstva isključena,ali napisao sam da je ,,moguće,, .

Naravno ako neko dođe na koncert pijan ili drogiran,to se ne vezuje za muziku i muzičko opredeljenje fanova jer se koncerti prave radi zabave a ne radi širenja raznih poroka. :)
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Sre Maj 09, 2012 9:57 pm

mihajlo je napisao:
Senke je napisao:

Морам да се умешам.
Само да додам да је цела ноћ протекла без иједног инцидента у било ком аутобусу, на било којој линији, што нажалост није случај по завршетку концерта неке фолк диве, градског синдиката и њима сл.

Da bili su prilično mirni ali bih rekao po ponašanju da su bili mahom stranci ili sa prostora EX YU,kulturno su ulazili u autobus bez vike i dreke.

A opet Miki kada Ceca zapeva ili Karleuša sa svojim atributima,prosto ti dođe da polupaš autobus a posle da se ide na Dobrovoljni rad u Ikarbus ili Centralni Remont da ga lično popravljaš. :) :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Sre Maj 09, 2012 10:23 pm

avramovicsasa je napisao:Većina ljudi juče koji su se kretali ulicama bili su malo dezorijentisani,kao u nekom transu,a neki od mladih koji su ulazili u autobus kojim sam se ja vozio osećali su se na alhohol.

zamisli, bili su na kocertu :o
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Bucko » Ned Maj 13, 2012 2:15 pm

Ceca zapeva ili Karleuša sa svojim atributima

Aj Ceca i nekako, ali ovoj drugoj zakonom treba zabraniti da peva.
Bucko
Član

Pridružio se: Uto Dec 14, 2010 5:32 pm

Postod Petar 535 » Ned Maj 13, 2012 3:36 pm

Sinoc ja na stanici Crkva SV. Dimitrija vidim japanca 1316 kako ide ka backoj sa otvorenim poklopcim napred ( dal je to za vucu ili za nesto drugo ) , pa smo ja i drugovi pokazali prstom na napred , pa je on ustao da pogleda , pa je zatvorio taj poklopac , a nama se zahvalio .
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod Petar 535 » Ned Maj 13, 2012 3:39 pm

Jutros vidim 346 kako stoji na stanici stari merkrator ka bloku 45 , a napred parkiran auto ....vozac auta je izasao i raspravljao se sa vozacem autobusa ( preko vozacevog prozora ) . ili je neko nekog isekao , ili vozac autobusa nije mogao da udje/izadje iz stanice .
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Postod becks89 » Ned Maj 13, 2012 5:45 pm

Razgovor na šalteru :D
becks89

Postod Nikola_4217 » Ned Maj 13, 2012 6:51 pm

"Nervozan si.Na salter.." :D
Image Image Image ImageImage
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Postod Petar 535 » Ned Maj 13, 2012 7:41 pm

Ja jos bio na drugoj strani ulice pa ga cuo .....dobra vam ova fora :)
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Postod avramovicsasa » Pon Maj 14, 2012 3:59 am

Kada ste spomenuli svađu preko prozora,setih se i ja jedne davne priče:

Vozio je trolu naš dugogodišnji vozač Belani koji je pomalo visok ali izuzetno krupan i masivan čovek.
Neki tip je isekao trolu i izašao iz kola da se obračuna sa ovim,onda je Belani prvo vršio ,,pripreme za ustajanje,, :) pa kada je ustao,tip se vratio sa pola puta kao kuče sa podvijenim repom u auto kada je video koliki je ovaj. :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Petar 535 » Pon Maj 14, 2012 3:06 pm

Hehehe , jel imao neku palicu kod sebe ...jel radi taj i dalje na troli :)
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Postod avramovicsasa » Uto Maj 15, 2012 4:43 am

Radi,vozi on obično na linijama 19 i 29,dvosmenca,prvo je dužio na liniji 29 ,gr.br.161 pa je posle radio na gr.br.184,kada su 184 prebacili na 19 otišao je na tu liniju zajedno sa trolom,sada je opet protekla dva meseca bio na 29.
Čovek je krupan i jak ali stalno se smeje,zeza se,ne pamtim da je imao kakvih ozbiljnih problema na poslu.

Inače čovek me uvek slatko nasmeje jer voli da se šali,sećam se jedne bizarne anegdote sa njim.
On je inače Albanac sa Kosova poreklom ali više od 25 godina vozi trolu i sada Muslimani ne koriste Toalet papir posle upotrebe WC-a već se zaperu što je mnogo zdravije.
On ulazi u WC sa flašicom vode,ja sam video kada je on krenuo:

,,Šta će ti ta flašica u WC-u,,
,,Pa da operem Bulju,, :D :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Čovek je živi šou a zna da zbija šale i na sopstveni račun.
avramovicsasa
Otpravnik

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije