Ja ne radim kao vozač niti sam u svetu transporta,ali volim kamioine.
Plata mi je 200€, prekovremeno ništa se ne plaća.
A prosek u državi koliki je?

Ikaca201 je napisao:Srecno ti bilo,nadam se da ces produziti ugovor u toj spediciji iz Trsta.
Ma dok je ljudi bice prevoza neceg...

kosmajac je napisao:Dobre plate su po beogradskim gradjevinskim firmama,posebno vozaci mixera,betonskih pumpi,mada i tu nije kao do pre 2-3 godine. Mana je sto nemas radno vreme,kad betonaza krene,tu se ne staje dok se sve ne napuni.

Aca je napisao:Druze srecno na pronalazenju posla, tebi je Cacak dalje cuo sam da se tamo moze naci posao jer ima dosta firmi koje se bave medjunarodnom spedicijom

kosmajac je napisao:Dobre plate su po beogradskim gradjevinskim firmama,posebno vozaci mixera,betonskih pumpi,mada i tu nije kao do pre 2-3 godine. Mana je sto nemas radno vreme,kad betonaza krene,tu se ne staje dok se sve ne napuni.
Ikaca201 je napisao:kosmajac je napisao:Dobre plate su po beogradskim gradjevinskim firmama,posebno vozaci mixera,betonskih pumpi,mada i tu nije kao do pre 2-3 godine. Mana je sto nemas radno vreme,kad betonaza krene,tu se ne staje dok se sve ne napuni.
Od miksera mi najbolje deluje firma Lafarge sa betonskom bazom u Batajnici,kupili su vozila i postrojenje od Solaje.Imaju benificirani staz,relativno dobre plate (ne znam tacno),ali i radno vreme sto kazes "od jutra do sutra",kad se zada norma,mora se ispuniti.

Povratak na Zakonodavstvo i papiri
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju