Nikola LKW je napisao:kosmajac je napisao:Nikola LKW je napisao:kiki je napisao:Jel zna neko kako se moze postati vozac u Lasti?Ja nisam nikada video da je nekada raspisan konkurs za vozaca pa mozda neko zna kako se kod njih prijaviti za vozaca?
dok sam bio u italiji radio sam nocni razvoz voca i povrca ,medju ostalim istovarao sam i u sottomarina(Chioggia),tu ima dosta nasih turista i stalno sam vidjao lastine autobuse na parkingu pored marketa gde sam istovarao robu!! i tako sam caskao sa vozacima dok sam pravio pauzu,da ne duzim!! od nekoliko vozaca sam dobio informaciju da spremis 7000€ i odmah dobijas posao vozaca u medjunarodnom saobracaju!! dal je istina nisam proveravao,ali kod nas je ssve moguce!!!!znam da su skoro trazili vozace u smederevskoj lasti,ali su plate oko 24000rsd pa nisam konkurisao!!!
Treba da znas,da bi bio Lastin vozac u medjunarodnom saobracaju,a tu pre svega mislim na linije prema zapadnoj Evropi,treba biti ajkula od coveka,zabijati noz u ledja drugima,gaziti sve pred sobom,e takvi su oni.Oni kod direktora ne kucaju,vec nogom otvaraju vrata. Ti vozaci su kao kriminalna grupa,zna se tacno ko koliki deo ima,od direktora pa nanize.Secas se pre par godina,da je pala posada za Amsterdam.Nisu vozili petarde,vec opasnije stvari.
upoznat sam ja sta sve oni rade,u pravu si kada kazes da su kao kriminalna grupa!! vuku sve i svasta i tacno se zna koliki je ciji deo!!! bas zato i mogu da poverujem da sa kintom moze da se udje,i da te oni uzmu pod svoje!!!!!
Ikaca201 je napisao:Nikola LKW je napisao:zna li neko nesto o firmi Braca Crnomarkovic? odnosi u firmi,primanja,voznni park......
Oni su iz Starih Banovaca.Skoro sve su DAF kamioni (ima neki Iveco).Takodje se nalazi predstavnistvo i u Banja Luci i u Salzburgu.
Kamioni su im na dobrom glasu,e sad kakve su plate i odnosi zaista nemam predstavu.

Nikola_4217 je napisao:Ikaca201 je napisao:Nikola LKW je napisao:zna li neko nesto o firmi Braca Crnomarkovic? odnosi u firmi,primanja,voznni park......
Oni su iz Starih Banovaca.Skoro sve su DAF kamioni (ima neki Iveco).Takodje se nalazi predstavnistvo i u Banja Luci i u Salzburgu.
Kamioni su im na dobrom glasu,e sad kakve su plate i odnosi zaista nemam predstavu.
Popricacu ja sa jednim vozacem tu Laste,on je doskora radio kod Crnomarkovica.Bas XF105 vozio..A dobar sam sa njim,ko s bratom..

Berlingo je napisao:Slusajte, ja sam uvijek govorio da necu na sleper. To nije zivot, zapravo i je tako. Pa to je spavanje po kabinama. Ali u 43. god. nemam izbora. Uskoro ce prinova i gladna usta, idem ja u kabinu za duplo vecu lovu. Govore mi da me djete nece poznati, bas me briga, tuku decki i Irak i Rusiju, ipak se ih djeca sjete. I za vasu informaciju, prica se da gazda Radomir od Klanatransa placa ljude po 50 EUR po danu. Pa to je vise nego savrseno! Svaka cast!
Berlingo je napisao:Cuj, to su sve price koje mozes cuti dok si na granici ili carini. Koliko je pouzdano, procjeni sam. A ovo sam bas cuo dan kad sam to i napisao. Vidio sam na carini mog dobrog prijatelja, da stvar bude bolja i tu na Zametu znamo masu puta popiti pivu. Nije vazno gdje vozi, ima puno iskustva, vozio je nekad Rabe u pokojnom Autoprometu. I tako rijec po rijec. U Klanatransu postoji jedan vozac koji je bio autoprijevoznik i propao. Zovu ga veliki profesionalac. Uvijek je negdje jurio, trcao, gonio vozace. Sad je tu gdje je, kolege ga ne vole. Opet juri. I tako se valjda jedan mijesec stvorio kod gazde Radomira i trazio vise jer da vise radi. Ovaj mu je odmah rekao ce imati 50 kao i drugi. Za Runka postoje price da vise nije ni priblizno kao prije.
Negdje pocetkom godine je jedan vozac Klane pricao drugom, nekom Slovencu, kao dobro je, imali su 1500, sad je palo na 1200. Naravno, EUR je u pitanju.
Za svoju spediciju se nisam salio. Druge nema. Uostalom nije to najgore. Mislim da je u ovom gradu najveca robija Autotrolej. Moram poloziti za prikolicu. Malo je smjesno da to nemam, nikad mi nije trebalo. Nisam bio zainteresiran. Sad moram. Imam vezu za jednu poznatu firmu, vidjet cemo, mogli bi se i te kako vidjati u Srbiji na carinama.

Nikola_4217 je napisao:Prico sam sa ovim mojim drugarom iz Laste sto je kod Crnomarkovica DAF-a terao.Kaze da je napustio prvenstveno zbog toga da bi bio sa zenom i decom.Uslovi su super,i plata je bila 1500E nikad manja.Jedini problem je bio malo vremena sto je provodio pored porodice,a o firmi ima samo reci hvale..

Povratak na Zakonodavstvo i papiri
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju