profa_chb je napisao:aaa.... inače, i kolima možeš krenuti iz druge, ali je preveliki cim za motor
Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:Kad smo kod tog kretanja iz druge ja kad sam putovao Kosmetovom O 303-kom par puta sam osvrnuo paznju i vozac je sve vreme kretao iz druge, malo mi to u prvi mah delovalo cudno, ali posle sam ukapirao o cemu se radi..
Pa sva veca vozila tj kamioni i busevi kad su prazni krecu iz druge.Mada i kad nisi pod nekim vecim teretom bez problema kreces drugom.PRvom kreces kad si bas pun do vrha,kada je masina maksimalno opterecena.

Aleks_BGD je napisao:profa_chb je napisao:aaa.... inače, i kolima možeš krenuti iz druge, ali je preveliki cim za motor
Ja kombijem i kamionom krecem drugom uglavnom.A za auto,pa nije cim,sve zavisi koliko ti je snazan motor.Sve preko 1.6 nece osetiti drugu sigurno..

milos265 je napisao:Aleks_BGD je napisao:profa_chb je napisao:aaa.... inače, i kolima možeš krenuti iz druge, ali je preveliki cim za motor
Ja kombijem i kamionom krecem drugom uglavnom.A za auto,pa nije cim,sve zavisi koliko ti je snazan motor.Sve preko 1.6 nece osetiti drugu sigurno..
Nece osetiti motor ali hoce kvacilo! Nemoj da te cuje novi gazda da tako razmisljasda volis da preskaces brzine...
Aleks_BGD je napisao:profa_chb je napisao:aaa.... inače, i kolima možeš krenuti iz druge, ali je preveliki cim za motor
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost