Logo

Uradi sam

Sve rasprave vezane za tehniku, za autobuse, naravno.

Postod milos265 » Pet Apr 17, 2009 3:48 pm

Ne, nego me Sale asocirao sa pricom o motoru od zamrzivaca a Krle ce ti objasniti detalje.
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Sponzor

Postod sasa-74 » Sub Apr 18, 2009 1:13 am

ali ovo sa motorom od zamrzivaca je istina radi provereno kao kompresor i ja sam se malo cudio uostalom videcete samo polako dok ga bata konstruise i napravi :D :roll: :wink:
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod danilo » Sub Apr 18, 2009 9:50 pm

Nisam znao u koju temu ovo da stavim, ali sam ipak odlučio ovde. Pričao sam vam od mom čuvenom tehničkom pregledu vozila koji obavljam pred svaki put. Danas sam išao malo do Vojvodine, do Šajkaša da obiđem rodbinu, a posle na kratko do placa na Frušku Goru. Iz tog razloga juče sam obavio pregled vozila, i detaljno sam ga, najpre unutra, a posle i spolja, obrisao. Sve je to trajalo oko 1,5 sat. Sve sam naravno sam radio. A sada da vidite kako izleda papir na kome pišem stavke vezane za pregled vozila.

Prva strana:

Image

Druga strana:

Image

Tu je i putni list koja se popunjava tokom puta, na dužim zadržavanjima, piše se dosipanje goriva, promena vozača, prijava kvara (mada posle mog pregleda teško da može da dođe do istog :lol: )

Image
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod sasa-74 » Sub Apr 18, 2009 10:51 pm

jer ovo tvoje auto ili firmino ako je tvoje i ti sve ovo odradis pogotovo ovaj putni list onda bato :shock: mene mrzi putni nalog da popunim a ne sve ovo da ispisem i proverim :shock: :shock:
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod Goran sk » Sub Apr 18, 2009 10:59 pm

sasa-74 je napisao:jer ovo tvoje auto ili firmino ako je tvoje i ti sve ovo odradis pogotovo ovaj putni list onda bato :shock: mene mrzi putni nalog da popunim a ne sve ovo da ispisem i proverim :shock: :shock:

to je okey ako je firmino auto ali ako je moje :x onda bi ja trebao da ne ustanem sa stola ,jer skoro 24 h e u pokredtu :D
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod danilo » Sub Apr 18, 2009 11:00 pm

Da, da firmino, ja imam firmu :lol: :lol: :lol:
Šalim se naravno, moj je , mislim ćale ga vozi, a ja popunjavam ove papire, vodim računa o njima i sve ostalo.
Kako ti se dopada, šta kažeš? :wink:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Sub Apr 18, 2009 11:02 pm

Goran sk je napisao:
sasa-74 je napisao:jer ovo tvoje auto ili firmino ako je tvoje i ti sve ovo odradis pogotovo ovaj putni list onda bato :shock: mene mrzi putni nalog da popunim a ne sve ovo da ispisem i proverim :shock: :shock:

to je okey ako je firmino auto ali ako je moje :x onda bi ja trebao da ne ustanem sa stola ,jer skoro 24 h e u pokredtu :D

pazi ja ne popunjavam list i ne ardiom pregled kad idem na neku kraću vožnju, tipa do grada, do posla, i tako, nego samo kad idem na neki duži put. Evo danas 170 kilometara, a to naravno nije svaki dan.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod volvos » Ned Apr 19, 2009 8:34 am

Lepo je to,samo ja ga ne bi tako popunjavao,a još da gledam nivo ulja u menjaču...nema šanse
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod djole » Ned Apr 19, 2009 5:59 pm

Smorio se decak na raspustu,pa da popuni koji tiket,bolje i to nego kladionica :wink: Jel tako Danilo?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod danilo » Ned Apr 19, 2009 6:54 pm

Pa ne bi se do kraja složio sa tvojim stavom. Da je bolje da popunim to nego u kaldioniocu tu se slažem, ali da mi je dosadno na raspustu, veruj nije. Eto juče sam malo putovao, posle išao na plac, ovih dana idem da kupim bicikl, gledam koji, jurim tehničke karatksteristike, zovem prodavnice, sređujem garažu za njega...
Meni i kad je dosadno i kad nije ja vršim pregled vozila pred put i popunjavam list na putu, a na putu mi nikada nije dosadno :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod volvos » Ned Apr 19, 2009 9:07 pm

A meni nisi odgovorio
Image
volvos
Član

Postod danilo » Ned Apr 19, 2009 9:09 pm

Izvini Stole, ali šta da ti odgovorim?
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod volvos » Ned Apr 19, 2009 9:11 pm

Pa za nivo ulja u menjaču :D
Image
volvos
Član

Postod danilo » Ned Apr 19, 2009 9:23 pm

Šta te tačno interesuje :?: :lol: :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod Sloba » Ned Apr 19, 2009 9:24 pm

Jesi ti te listove sam kreirao pa štampao ili si kupio/dobio negde?
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Tehnika