Aleks_BGD je napisao:Stefi to bese Majstor Mitrova masina...

Stefan Bgd je napisao:Aleks_BGD je napisao:Stefi to bese Majstor Mitrova masina...
Da,da Aleks,sećam se i reportaže.![]()
![]()
E ova slika iz Smedereva ti je odlična,jesi slikao onog remontovanog Sanosa s415?Baš je dobar.
LKW je napisao:Extra fotkaNisam znao da su Bovu prebacili u Smederevo
P.S Cuo sam da ako hocete da radite kao vozac u Lasti,morate poznavati
generalnog direktora![]()
![]()
![]()
![]()
LKW je napisao:@Stefan Bgd Znam da su plate male i da se radi puno,predao sam molbu pre dva meseca,medjutim nista,zato i rade vozaci toliko jer nece da primaju nove,lakse im da plate jednog koi ce da im rinta po ceo dan,a ostatak strpaju u dzep...ma ovo je korumpirana drzava Mad Kad treba debela
veza za Lastu gde je lose,kako je onda zaposliti se tamo gde su dobri uslovi Rolling Eyes
@Alex BGD Ja sam se vozio jednom u tom Berkhofu prve generacije od Indjije do Beograda isao je kao lud,ko zna kad su tu menjani filteri Rolling Eyes
Izgleda da tamo salju sve sto pocne da se kvari
Aleks_BGD je napisao:Slucajno sam izbrisao poruku,izvinjavam se clanu foruma LKW,pa evo uspeo sam nekako da je iscitiram.LKW je napisao:@Stefan Bgd Znam da su plate male i da se radi puno,predao sam molbu pre dva meseca,medjutim nista,zato i rade vozaci toliko jer nece da primaju nove,lakse im da plate jednog koi ce da im rinta po ceo dan,a ostatak strpaju u dzep...ma ovo je korumpirana drzava Mad Kad treba debela
veza za Lastu gde je lose,kako je onda zaposliti se tamo gde su dobri uslovi Rolling Eyes
@Alex BGD Ja sam se vozio jednom u tom Berkhofu prve generacije od Indjije do Beograda isao je kao lud,ko zna kad su tu menjani filteri Rolling Eyes
Izgleda da tamo salju sve sto pocne da se kvari
Plate u Lasti su oko 30 do 40 000.Ovi u SD rade i za 25 hiljada.Bas mi je danas Ivan264 pricao o tome kad smo se vracali za Beograd.Kako sve sto se izaka od vozila u Beogradu kad ga raskantaju i nije im vise od koristi salju u Lastu Smederev,Valjevo,Mladenovac i ostale Radne Jedinice...
LKW je napisao:Extra fotkaNisam znao da su Bovu prebacili u Smederevo
![]()
![]()
![]()
milos265 je napisao:LKW je napisao:Extra fotkaNisam znao da su Bovu prebacili u Smederevo
![]()
![]()
![]()
Dobro si cuo! Bezi od medjugradske Laste sto dalje mozes!
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju