Logo

Niš-ekspres, Niš (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Nibus-ja » Sub Sep 26, 2009 4:37 pm

shakal je napisao:Danas su me nislije bas neprijatno iznenadile! Stize bus u kg na liniji zvornik nis mislim i decku poslao neko izvod iz maticne knjige po autobusu! decko daje vozacu 100 din da popiju kafu, kad poce vozac da se dere na njega, sta ti mislis da cu ja ovo da ti donosim za 100 din (1 papir) kako te nije sramota da mi nudis tako malo... Poce decko da se pravda nemam kod sebe nista, evo obecavam drugi put sacekacu vas dacu vam jos nije problem nemam trenutno kod sebe! Nece ovaj da mu da nema sanse! Vicu neki ljudi na sofera kako te nije sramota daj to decku, nece on! Kaze njemu ima svaki dan u ovo vreme da dolazis na stanicu svaki dan dok ja ne budem na ovoj liniji i kad doneses novac ja cu ti dati! U tom ternutku iznervira se neki covek jer niko od putnika ne moze da udje jer se ovaj dere na decka istrgnu iz ruke onaj izvod vozacu i dade decku! Posle sam video da se i u busu nastavila neka polemika oko toga....

Momentalno bi ga izbacio bez ikakve rasprave,znaci zbog takvih neki nemogu da se zaposle.Sigurno ima nekog u firmi pa se tako ponasa.
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Sponzor

Postod shakal » Sub Sep 26, 2009 5:44 pm

Ima covek preko 40 godina, malo onizi na prvi pogled bi rekao da je fin covek a ne neka baraba, ali eto... Zapisao mu je tablice taj decko i rekao da ce da ga prijavi, ko zna sta ce biti na kraju! Ipak to steti ugledu firme, jer pogotovu sada kad je velika konkurencija i kriza treba se boriti sa svakog putnika a to se pored kvaliteta usluga postize i ljubaznoscu!
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod DraganNish » Sub Sep 26, 2009 6:04 pm

shakal je napisao:Ima covek preko 40 godina, malo onizi na prvi pogled bi rekao da je fin covek a ne neka baraba, ali eto... Zapisao mu je tablice taj decko i rekao da ce da ga prijavi, ko zna sta ce biti na kraju! Ipak to steti ugledu firme, jer pogotovu sada kad je velika konkurencija i kriza treba se boriti sa svakog putnika a to se pored kvaliteta usluga postize i ljubaznoscu!

Ne znam da li se neko seca...kada je bila rasprava oko vozaca koji je vozio mislim za Zajecar ili Kladovo...kada je isto tako pricao o tome kako daju malo ljudi pare za to..kao da je to nesto mnogo....Postoji jedan mali cikica...koji je prgav na svakom pogledu..dok se ne nameraci na nekog poviseg,pa ce da se smiri..tj taj drugi ima da ga smiri....Imao sam iskustva sa tim soferom,ali on me je vrlo ljubazno ostavio na stanici gde sam ja hteo (kada sam se vracao iz Beograda),sad da li je zato sto sam jos u Beogradu pitao,ili me odmerio nisam siguran :)
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Aleks_BGD » Sub Sep 26, 2009 8:21 pm

Prvenac u Generaciji 2000,GB #472
Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod kuba » Ned Sep 27, 2009 3:59 pm

g.b. 54_ u Zagrebu:
Image
Lika i Udbina u srcu!
Korisnikov avatar
kuba
Član

Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 1:38 pm

Postod Nibus-ja » Ned Sep 27, 2009 6:06 pm

kuba je napisao:g.b. 54_ u Zagrebu:
Image

gb549 cesto je na liniji BUJANOVAC-Zagreb :wink:
Nibus-ja
Član

Postod Aleks_BGD » Ned Sep 27, 2009 10:18 pm

Danas sam se odusevio kad sam ga video.Nislije su ga odlicno sacuvale.Zadnji put sam ga sreo pre mesec ipo dana na izlazu iz Nisa na liniji za Sofiju....Nibus 350 GB #440
Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod negas » Pon Sep 28, 2009 1:23 pm

Nibus-ja je napisao:
shakal je napisao:Danas su me nislije bas neprijatno iznenadile! Stize bus u kg na liniji zvornik nis mislim i decku poslao neko izvod iz maticne knjige po autobusu! decko daje vozacu 100 din da popiju kafu, kad poce vozac da se dere na njega, sta ti mislis da cu ja ovo da ti donosim za 100 din (1 papir) kako te nije sramota da mi nudis tako malo... Poce decko da se pravda nemam kod sebe nista, evo obecavam drugi put sacekacu vas dacu vam jos nije problem nemam trenutno kod sebe! Nece ovaj da mu da nema sanse! Vicu neki ljudi na sofera kako te nije sramota daj to decku, nece on! Kaze njemu ima svaki dan u ovo vreme da dolazis na stanicu svaki dan dok ja ne budem na ovoj liniji i kad doneses novac ja cu ti dati! U tom ternutku iznervira se neki covek jer niko od putnika ne moze da udje jer se ovaj dere na decka istrgnu iz ruke onaj izvod vozacu i dade decku! Posle sam video da se i u busu nastavila neka polemika oko toga....

Momentalno bi ga izbacio bez ikakve rasprave, znaci zbog takvih neki nemogu da se zaposle.Sigurno ima nekog u firmi pa se tako ponasa.

Da li znas koji je garazni broj!

Nibus-ja jeste to je bus koji ti je u avataru!
Shto se tice citata- To je katastrofa shto je to uradio, i dobice lepu kaznu ako ga momak prijavi, letece iz ekspresnog saobracaja sigurno! Shteta shto nisi video koji je garazni broj! Na to relaciji su radili Sloba I vili divni ljudi do pre neki mesec ali oba odoshe u penziju koliko sam ja mogao da saznam-bili su ok ljudi, vishe nego ljubazni, a zatim posle njih josh jedna posada takodje odlicnih ljudi-ali koja ne saobraca zadnjih mesec dana na toj relaciji, mozda i vishe (to je gb 548), i sad ih menja svako, ko dobije raspored i to radi shto radi! Ali dobicetaj lepu kaznu pogotovu shto pokushavaju da grade nov imidz! Ako ga prijavi kod Zorana generalnog, obrao je bostan!

Nekad se javlja i ovaj problem, kada vozaci i nisu toliko krivi> Kada posaljesh torbu, malo vecu lepi ti nalepnicu od 100din, mislim da su danas 50, kao neka karta za prevoz posiljki-tako i pishe, i te pare idu firmi! Ali sad vozac kaze, kada dash 100 kiniti, e a meni, pa samo je nalepnica 100 dinara i onda tu ide rasprava, pogotvu shto ljudi imaju samo para koliko su planirali da daju vozacu!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod DraganNish » Pon Sep 28, 2009 3:48 pm

Pa ta osoba nije jedina koja je dala da se posalje..bar njih 5 ce u jednom pravcu da posalje paket,5 u drugom..od svakog po 100,150 dinara...i eto...za sofera i konduktera po 500 dinara u dzep...nekome je to pola dnevnice na gradilistu...ako je bezvezan papir...onda je ok toliko malo para...a znas da ti ta sitna boranija uvek daje vise...oni sto su dobro odeveni..od njih zahtevaj pare...nikada ti nece dati...tako su se i obogatili :)
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Nibus-ja » Pon Sep 28, 2009 5:04 pm

sad kad si me podsetio za prevoz torbi,odnosno prtljaga, jel znate da je Nis-ekspres uveo specijalnu kontrolu koja prati da li vozac lepi karte na tim POSLATIM posiljkama, pa sad cimaju vozace ako uzme neku posiljku i ne zalepi tu kartu a pare gurne u dzep :!: :!: :!:
Nibus-ja
Član

Postod shakal » Pon Sep 28, 2009 10:39 pm

Ne znam koji je garazni broj bio, ali linija zvornik-nis! Mislim da je taj momak zapisao tablice...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod Aleks_BGD » Pon Sep 28, 2009 11:01 pm

GB #583 na liniji za Suboticu
Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Aleks_BGD » Sre Sep 30, 2009 1:15 am

Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Aleks_BGD » Sre Sep 30, 2009 11:23 am

Na slobodnoj voznji...GB #531
Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod ik404 » Sre Sep 30, 2009 2:02 pm

Aleks_BGD je napisao:Na slobodnoj voznji...GB #531...

Interesantni retrovizori! Nesto novo? :?:
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije