@momčilo: slučajno si štiklirao isključi bbkod u poruci, pa verovatno zato citati ne rade.
dolenauglu je napisao:prošao pre neki dan. pretpostavljam da od 239 i 357 nema ništa, ali šta je sa 366? gde je on uopšte stradao? tražih po forumu, nema nigde infoa.
miki222 je napisao:dolenauglu je napisao:prošao pre neki dan. pretpostavljam da od 239 i 357 nema ništa, ali šta je sa 366? gde je on uopšte stradao? tražih po forumu, nema nigde infoa.
# 357 je juče radio na 1/2, a # 239 neradi već poduže vreme, godine su
u pitanju, a # 366 je u zmijarniku na Dorćolu (i dalje)
dolenauglu je napisao:znam. typo, mislio na 358. anyway, i video sam ih dole, zato i pitam. 366 mi deluje najsvežije sa onom armal reklamom - čini mi se da sam ga od svih najskorije viđao u saobraćaju, ali mi je potpuno promaklo zašto je završio u zmijarniku. udes ili prosto neki kvar? takođe, video sam da si ga stavio u onaj spisak aktivnih tramvaja na prvoj strani, pa pomislih da radi.![]()
btw. predugo im treba da vrate onaj 294. šteta je da onako modernizovan trune godinama.
Smiley je napisao:Baš mi je žao 294...sećam ga se još sa reklamom "Najlepše želje" dok je radio na 12-ici...Nisam imao pojma da je isečen...
miki222 je napisao:kobna vožnja mu je bila na 11L kad se zakucao u # 211

miki222 je napisao:e baš ta nesreća, vozač tvrdi da su otkazale kočnice, a ovi iz GSPa tvrde
suprotno, da je tramvaj bio potpuno ispravan, to je standardna priča, a ja
više verujem vozaču (ne što mi je kolega) nego zato što ovi remontovani
imaju jako slab i loš kočioni sistem, koji može da otkaže svakog trenutka

igibgd je napisao:Oduševio sam se tramvajem 242 (ili 342) večeras je radio na 9ki. Koliko sam se vozio, jednu stanicu, bila je to najudobnija vožnja ikad. Akselerator se slabo čuje, releji još manje, mirna i tiha vožnja, ne trese, ne lupa, plavo svetlo iza kabine... a starija dama koja je vozila - svaka joj čast, vidi se da je Majstor svog zanata
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju