Ali kažem da je van svake pameti gledati vozača kako ide u pekaru da kupi da jede,i snimati to,a bilo je i toga...On čovek ne radi NIŠTA LOŠE,ali eto...Kapiraš?

Smiley je napisao: vozača trolejbusa 171 i pošaljem GSP-u...Čovek je u kabini okupio trojicu-nekog dedu i još dvojicu kolega...
avramovicsasa je napisao:Medaković jeste specifičan po tom pitanju jer taj terminus jedno vreme nije imao redovne Otpravnike pa je tu zavladao opšti javašluk.
E sada ima tu jedna stvar koju mnogi na Forumu ne znaju,mnogi naši Šefovi su nekada bili vozači ili radili na nekom radnom mestu unutar GSP
pa su sa sadašnjim vozačima ostala prijateljstva i poznanstva pa mnogi Otpravnici u strahu od ,,intervencije vozača,,ne smeju da preduzimaju mere jer Služba Kontrole saobraćaja je slaba i ne može da zaštiti svoje radnike pa Otpravnici koji rade svoj posao često budu prekomandovani na druge terminuse kako ne bi uznemiravali usnule vozače.
Ja bih sada da pokušam da izmenim nešto na tom terminusu pa ako ne uspem možda ću dobiti nagradu Surčin ili Padinsku Skelu ili Biro za Zapošljavanje,opasna su ovo vremena![]()
Smiley kada kritikuješ Otpravnike uzmi ovo u obzir kao i to da je naša popularnost iz 70-tih odavno prošla tako da smo mi sada u istom rangu sa Kuvaricama i čistačicama.
Smiley je napisao:avramovicsasa je napisao:Medaković jeste specifičan po tom pitanju jer taj terminus jedno vreme nije imao redovne Otpravnike pa je tu zavladao opšti javašluk.
E sada ima tu jedna stvar koju mnogi na Forumu ne znaju,mnogi naši Šefovi su nekada bili vozači ili radili na nekom radnom mestu unutar GSP
pa su sa sadašnjim vozačima ostala prijateljstva i poznanstva pa mnogi Otpravnici u strahu od ,,intervencije vozača,,ne smeju da preduzimaju mere jer Služba Kontrole saobraćaja je slaba i ne može da zaštiti svoje radnike pa Otpravnici koji rade svoj posao često budu prekomandovani na druge terminuse kako ne bi uznemiravali usnule vozače.
Ja bih sada da pokušam da izmenim nešto na tom terminusu pa ako ne uspem možda ću dobiti nagradu Surčin ili Padinsku Skelu ili Biro za Zapošljavanje,opasna su ovo vremena![]()
Smiley kada kritikuješ Otpravnike uzmi ovo u obzir kao i to da je naša popularnost iz 70-tih odavno prošla tako da smo mi sada u istom rangu sa Kuvaricama i čistačicama.
Pazi,meni ova tvoja priča deluje pomalo smešno...ako je tako,kao što kažeš,onda su ti vozači trolejbusa koji imaju "vezu",u najmanju ruku,glupi...![]()
Kako oni mogu da budu tako sigurni da niko od tih par stotina ljudi koji svakodnevno p**de u npr. Medakoviću nemaju nekoga ko je "iznad" njih i njihovih šefovaZar se uopšte ne plaše činjenice da mogu ostati bez posla
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju