SAKIBOY je napisao:Od 1. novembra 2009. godine pocela prodaja Autobanat-ovih karata. Srem-expres vise ne postoji. Od Juna 2010. god. bi trebalo i na autobusima da stoji naziv Autobanat.
Aleks_BGD je napisao:SAKIBOY je napisao:Od 1. novembra 2009. godine pocela prodaja Autobanat-ovih karata. Srem-expres vise ne postoji. Od Juna 2010. god. bi trebalo i na autobusima da stoji naziv Autobanat.
Sremexpres,Jugekspres Leskovac,7.Juli Sabac,Polimlje trans,Bor Prevoz Bor...sve su to firme koje su nekad bile giganti,a polako odlaze u proslost.....![]()
ik404 je napisao:Velmortrans Cuprija
ik404 je napisao:Steta sto nemamo ni jednu sliku, a mislim da se i nigde ne pominje na celom forumu! A, ostali su mi nekako u secanju! Mislim da i danas u blizini Autobuske stanice ima nekih autobusa ili kamionskih cerada u njihovim bojama.
Aleks_BGD je napisao:Kad budem isao bice slika specijalno za tebw.Ima 2 Iveca u Vlasotincu sa ciradom Jugekspres-Teretni saobracaj.
SAKIBOY je napisao:Za sad je samo autobuska stanica u Sremskoj Mitrovici u vlasnistvu Autobanata, a radionica i autobusi su i dalje u Srem-expresu. Cujem da ce tako biti do sestog meseca 2010.god, a onda sve postaje Autobanat.
Autobuska se ogradjuje i bice postavljene rampe na ulazu i izlazu iz stanice. Naplacivace se ulaz u stanicu kao peronske karte, kao u Beogradu, Novom Sadu....
Otpustanja nece biti!
Steta je za Srem-expres sto vese nece postojati jer je to stvarno nekad bila firma koja je radila i imala i pravu turisticku agenciju, koja postoji i sada ali je izgubila na znacaju. Nekada su imali odlicne autobuse i odrzavali su ih super, vozili su inostranstvo i imali dobre linije, sto sada nije slucaj. Prvenstveno sto nemaju autobuse za bolje linije, malo je putnika, ugled je opao..
Ja se nadam da ce doci bolja vremena i da ce neka preduzeca oziveti, i raditi kao i sto su nekada radila.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju