od markotar » Pon Nov 16, 2009 2:35 am
To je tačno Rusi imaju inženjere ali takođe imaju velikih problema sa kontrolom kvaliteta u proizvodnji u poslednje vreme kada su autobusi i trolejbusi u pitanju. Zijače pravljene do 1990-te su X puta kvalitetnije nego ove sadašnje, što se uostalom vidi i na našim ulicama! Nekako ne bih voleo da mi budemo ti na kojima će da eksperimentišu. Neka se lepo isprobaju u nekom ruskom gradu, pa kad razviju kvalitet onda možemo da govorimo o tome da ih i mi razmatramo. Lično bih danas imao više poverenja u Belkomunmaš nego u Trolzu, Belorusi su značajno odskočili u poslednje vreme! Pa i sama Moskva je kupila trole od njih, a ne od Trolze, to ipak nešto govori!!! Naravno i jedni i drugi su daleko iza Solarisa i Škode, a o HESSu, koji je po meni vrh, teško da možemo i da pričamo.
U svakom slučaju, mislim da su reference jako bitne kada su nova vozila u pitanju! Drugim rečima, treba kupovati vozila koja su se već dobro pokazala u eksploataciji u nekom drugom gradu, od proizvođača koji takoće ima neko ime. Ne treba kupovati anonimuse ili vozila koja ranije nisu vozila u nekom drugom gradu, ne bih nikako da nam se ponovi N serija! Ako su tramvaji kupljeni od CAF-a a ne od Končara, između ostalog, zato što je proizvođač većeg renomea ne vidim što se to ne bi primenjivalo i na trolejbuse i jednog dana nove autobuse.
Mi jesmo siromašni ali nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftino! Novac nikako ne bi smeo da bude problem!!