Aleks_BGD je napisao:30 minuta kasnije iz kontra smera naisao je drugi...
Da dodam ja imam u mojoj arhivi samo dvojicu a to su:
SD 948-18
SD 948-19
petar je napisao:nebih voleo da imam autobuse u voznom parku koje samo ja imam i niko vise u zemlji ja bi se ipak odlucio za man lions couch pa i polovne ako treba!
petar je napisao:od skoro jedan od nama poznatih prevoznika je skoro preuzeo jugoprevoz pa cemo imati odgovore iz prvog plana,autobus kao nov nije problem veci je problem kada se pocnu kvariti za taj bus na lageru nema delova a zamisli da leti usred sezone mora autobus da ti lezi 10 dana a ti nemas neku bezvezni rezervni deo a kad u srbiji ima 50 man lions-a e onda ce da se drzi na lageru delovi!
Nibus-ja je napisao:petar je napisao:od skoro jedan od nama poznatih prevoznika je skoro preuzeo jugoprevoz pa cemo imati odgovore iz prvog plana,autobus kao nov nije problem veci je problem kada se pocnu kvariti za taj bus na lageru nema delova a zamisli da leti usred sezone mora autobus da ti lezi 10 dana a ti nemas neku bezvezni rezervni deo a kad u srbiji ima 50 man lions-a e onda ce da se drzi na lageru delovi!
koji je to prevoznik
Aleks_BGD je napisao:Nibus-ja je napisao:petar je napisao:od skoro jedan od nama poznatih prevoznika je skoro preuzeo jugoprevoz pa cemo imati odgovore iz prvog plana,autobus kao nov nije problem veci je problem kada se pocnu kvariti za taj bus na lageru nema delova a zamisli da leti usred sezone mora autobus da ti lezi 10 dana a ti nemas neku bezvezni rezervni deo a kad u srbiji ima 50 man lions-a e onda ce da se drzi na lageru delovi!
koji je to prevoznik
Dobar jedan...cuce se,polako...
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju