profa_chb je napisao: jel on uopšte radio kod nas?
igibgd je napisao:miki222 je napisao:ma jok, cela školjka je od nekog drugog vagona ....
Vidi se da je budžen, ali su ga lepo upakovali, jedino ga zezaju prednja vrata kojima treba nekoliko sekundi više da se zatvore... ali ko zna zašto je to dobro.Npr, kad putnik ulazi na prednja vrata i nađe se u mrtvom uglu, koja sekunda više za zatvaranje vrta mu dobro dođe
avramovicsasa je napisao:Miki da li je moguće da su ga Švajcarci poslali za vuču ne ispravnih Divaga jer GSP ima na spisku Registrovano Specijalno vozilo za vuču ne ispravnih tramvaja za garažu jer znamo da je zabranjena vuča tramvajima gde GSP pravi veliki propust a opet ne verujem da je Glačalica to specijalno vozilo jer nema tu snagu da povuče tramvaj.
miki222 je napisao:
vagon je bombona, a vrata su sitnica, to se brzo popravi .....
inače danas sam sa njim išao na smenu, vozila ga Goca na 2/10, jedina
mu je mana što mnogo skače i izgleda da ima duple tabane ....

igibgd je napisao:Možeš samo da pojasniš, mislim da nisam najbolje razumeo...da to ne znači možda, da ima malo veću visinu od standardne, jer je budžen ili nešto drugo ...
miki222 je napisao:mogu naravno, i nije ništa od toga, tabani se stvaraju gomilanjem prljavštine
na točkove, pa sad izgleda da mu nisu brusili točkove skoro pa su se napravili
dupli tabani, to možeš da osetiš po učestalom lupanju u postolju ...

igibgd je napisao:Aha... to bi značilo da tramvaj mora da ode do Depoa neki dan i da mu na strugu obrade točkove.
Inače, lepa reportaža, kao i uvekvagon je baš lepo očuvana klasika
MARKO 89 je napisao:Bravo Miki,super je sto si ugrabio malo lepog vremena za slikanje

Stefan Bgd je napisao:I od mene Miki sve pohvale za fotke 278,i evo da dodam i ja fotku gar.broja 205 na 12L,okretnica Omladinski stadion:![]()
Nadam se da ću sutra imati prilike da koknem koji na Omladincu po zimskoj idili.
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju