zeka je napisao:Мики а ко је теби рекао да повећаш потпис?
a ti si mi rekao da povećam ..........
miki222 je napisao:Stefan Bgd je napisao:Sada malo snežnih fotki od danas sa Omladinca...Gar.broj 241 na 12L
super su ti slike, nema šta, i hvala, iako je to najveći leš među tramvajima
a šteta što ti nije naišao #222, opet je radio na 4/12L .....

Stefan Bgd je napisao:Miki,ja kad dam reč da ću da ga uhvatim,onda je i održim,za drugare uvek:![]()
Nažalost uspeo sam samo ovu jednu fotku da napravim,jer je stigao bukvalno u minut,i odmah krenuo...A čekao sam ga po onom snegu 20 minuta,slika jeste jedna,al' je vredna![]()
Nadam se da će ti se svideti.

zeka je napisao:Мики, ја сам противник потписа-доказ-ниједна моја слика није потписана.
А Загреб може да буде узор од одржавања возила до понашања њиховог особља.
igibgd je napisao:Ti vučeni vagoni se tako tresu da to nije normalno, a mislim da znam razlog. Vozači, ne znam kako ti, ali ostali sa kojima sam se vozio pređu lagano - ko po jajima sa prvim vagonom, a onda nagare i naglo "prevuku" vagon preko ukrštaja i skretnica.
Video sam nekoliko 7ica (kada je išla do Omladinca, kao 7L1), iz Ruzveltove u Bulevar ulaze lagano, a onda ubrzaju, kada im se 1. vagon ispravi.Tako da onaj drugi jadnik nastrada neverovatno, kada pogledaš iz prvog vagona misliš da će ispasti iz šina... ophode se prema njima kao prema prikolicama u Duewag-ima![]()
Da li je to zbog uštede vremena, ne znam, ali tramvaj ne štede ...

MILMAR je napisao: Inače radi se o #268Zna li neko o čemu je reč
MILMAR je napisao:Juče ujutro moje sreće nikad većeVideh ČKD KT4 "potpuno novu" sa crveno belom kolor šemom i crnom farbom oko prozora
![]()
![]()
Pretrčao sam oko 200m da bih eventualno ušao i video o čemu se radi. Međutim na stanici sam video da nije na liniji, već da je na "probnoj vožnji"
Inače radi se o #268
Zna li neko o čemu je reč
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju