Aleks_BGD je napisao:Jos jedan Sanos iz Nis Ekspres folte GB 239
239 nije Sanos, to je jedan od nibusa pravljenih '97 god.
Aleks_BGD je napisao:GB 569,Soko Banja-Novi Sad
NebojsaNis je napisao:Aleks_BGD je napisao:GB 569,Soko Banja-Novi Sad
Ovaj je sasvim pristojan, samo steta sto sliku kvare ova losa nepostojeca vozaceva vrata, ali ok nase je nase.
Aleks_BGD je napisao:NebojsaNis je napisao:Aleks_BGD je napisao:GB 569,Soko Banja-Novi Sad
Ovaj je sasvim pristojan, samo steta sto sliku kvare ova losa nepostojeca vozaceva vrata, ali ok nase je nase.
Tacnije tu su vrata bila,ali su ih pametnjakovici zatvorili.I one bunkere nisu upasovali kako treba....kao da ih neko jurio.
NebojsaNis je napisao:Aleks_BGD je napisao:NebojsaNis je napisao:Aleks_BGD je napisao:GB 569,Soko Banja-Novi Sad
Tacnije tu su vrata bila,ali su ih pametnjakovici zatvorili.I one bunkere nisu upasovali kako treba....kao da ih neko jurio.
Ne brate, nisu tu ni bila vrata, sva novija kola kao sto je 571, 469 i ti su tako i pravljeni bez vozacevih vrata nego ih je mrzelo da modifikuju malo, da potrose jos malo stakla.
Aleks_BGD je napisao:NebojsaNis je napisao:Aleks_BGD je napisao:NebojsaNis je napisao:Aleks_BGD je napisao:GB 569,Soko Banja-Novi Sad
Ne brate, nisu tu ni bila vrata, sva novija kola kao sto je 571, 469 i ti su tako i pravljeni bez vozacevih vrata nego ih je mrzelo da modifikuju malo, da potrose jos malo stakla.
E kakav je to majstor koga mrzi da zavrsi svoj posao kako treba?.
DraganNish je napisao:Nibus-ja je napisao:DraganNish je napisao:Ja se izvinjavam na kvalitetu ali autobus je jedan od retkih tamo
ovaj je definitivno neuhvatljiv da se vidi, NE GASE GA,NON-STOP u POKRETU,jel si video liniju gde vozi
Takvog cesto pustaju do Bele Palanke,eventualno ide do Pirota....zbog loseg puta sumnjam da ga pustaju bez preke potrebe do Babusnice...
Nibus-ja je napisao:DraganNish je napisao:Nibus-ja je napisao:DraganNish je napisao:Ja se izvinjavam na kvalitetu ali autobus je jedan od retkih tamo
ovaj je definitivno neuhvatljiv da se vidi, NE GASE GA,NON-STOP u POKRETU,jel si video liniju gde vozi
Takvog cesto pustaju do Bele Palanke,eventualno ide do Pirota....zbog loseg puta sumnjam da ga pustaju bez preke potrebe do Babusnice...
Do babusnice je put skockan jos pre par godina,naravno pricam preko Bele Palanke,kao pista je
Mickey je napisao:shakal je napisao:Danas su me nislije bas neprijatno iznenadile! Stize bus u kg na liniji zvornik nis mislim i decku poslao neko izvod iz maticne knjige po autobusu! decko daje vozacu 100 din da popiju kafu, kad poce vozac da se dere na njega, sta ti mislis da cu ja ovo da ti donosim za 100 din (1 papir)...
ja sam poslao kolegenici indeks do cacka, ona dala vozacu 300 dinara a ovaj se mrstio!cuo sam da su nislije malo nezgodni po tom pitanju.
DraganNish je napisao:Nibus-ja je napisao:DraganNish je napisao:Nibus-ja je napisao:DraganNish je napisao:Ja se izvinjavam na kvalitetu ali autobus je jedan od retkih tamo
Do babusnice je put skockan jos pre par godina,naravno pricam preko Bele Palanke,kao pista je
Ja pricam za onaj preko Gadzinog Hana...svi vozaci putnickih automobila kazu da je ono put samo za idealne uslove...za sneg,kisu i ostale stvari je budi bog sa nama...ko je isao ranije preko Ploca ili makar do Jelasnice shvatice o cemu se radi i kakvi su putevi bili....za testiranje amortizera dusu dalo....
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju