To skroz dole jeste maglenka,ali oni će mu promeniti čitavu signalizaciju sa stubom,koliko sam video,onaj branik se drži na jednoj plastičnoj šelni,što verovatno znači da mu je pokidao nosače...Moguće da će i njega zameniti.
Pozdrav Nikola gde si čoveče jel si se vratio s odmora? Baš sam te se setio ovih dana.
Kao što sam obećao danas sam naleteo na GB 217 sa linije 44 i mogu vam reći da su Kosmajci sredili zadnju desnu grupu svetala, sve je lepo pričvršćeno, nema one pukotine na braniku, tako da izgleda da je ovu našu opomenu neko iz GSP-a pročitao
Jel znaš detalje, on je sa 6/405, da se nije zapalio tamo negde na Glumčevom Brdu ili Ripnju i koji je razlog
Samo da kažem da su Kosmajci bili ažurni i revnosni i da su još sredinom prošle nedelje zamenili zadnju grupu svetala na GB 217 kome je zadnji deo bio čuknut i imao je razbiojeno zadnje svetlo za maglu i oštećen zadnji desni deo branika
E jadan taj 218,nema od njega ništa... Kosmajci sve lošiji i lošiji...Kriza,nema delova,haos...Evo ga gar.broj 123 kome je otpao auspuh na Banjici:
Izvor slike:rts.rs/gledaoci reporteri
Добро да нису сликали мутанте са сајлама које придржавају мотор.
Да ли неко уопште контролише аутобусе у ГСП-у.
Уколико није био неки ударац ово би се сигурно приметило на техничком.
Stefan Bgd je napisao:E jadan taj 218,nema od njega ništa... Kosmajci sve lošiji i lošiji...Kriza,nema delova,haos...Evo ga gar.broj 123 kome je otpao auspuh na Banjici: Izvor slike:rts.rs/gledaoci reporteri