Logo

7. Juli, Šabac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Postod Aleks_BGD » Uto Feb 23, 2010 10:14 pm

Mene nervira onaj njihovi direktor iz Autobanata,hvali se na sve strane..nema novina u zemlji gde nije dao intervju gde kaze da je Autobanat "najveci prevoznik u zemlji''.Mislim odvala veka...Glupan je zaboravio na Lastu i Nis Ekspres...
E da mogao bi malo da posveti paznju kolor semi svojih vozila,RUZNIJE U ZEMLjI NEMA!
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod mikica » Uto Feb 23, 2010 10:56 pm

pa mora se hvaliti drugacije ne bi izdrzao tako mali bas zbog ovih koje si naveo, volela bi videti i drugu stranu tj sta kazu radnici
mikica
Član

Pridružio se: Sub Jan 16, 2010 11:46 am

Postod SAKIBOY » Sre Feb 24, 2010 3:01 pm

Aleks_BGD je napisao:Mene nervira onaj njihovi direktor iz Autobanata,hvali se na sve strane..nema novina u zemlji gde nije dao intervju gde kaze da je Autobanat "najveci prevoznik u zemlji''.Mislim odvala veka...Glupan je zaboravio na Lastu i Nis Ekspres...
E da mogao bi malo da posveti paznju kolor semi svojih vozila,RUZNIJE U ZEMLjI NEMA!

U potpunosti se slazem....
Život je pun slučajnosti, pokušajte da iz polušanse napravite šansu koju ćete iskoristiti!
SAKIBOY
Član

Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 2:50 pm

Postod SAKIBOY » Sre Feb 24, 2010 3:04 pm

civijas je napisao:
Aleks_BGD je napisao:Autobanatova Scanie Elbo na liniji Nis-Sabac.Inace i ova linija je u kooperaciji sa Nis Ekspresom.Jedan dan voze Sapcani drugi dan Nislije...
Image

Ovo je jedina linija koju 7. juli ima u kooperaciji sa Niš ekspresom... A ove Scanie su se vratile odakle su i došle, tj. u Zrenjanin... :D Od pre 10ak dana u Šapcu je generalni štrajk! Zrenjaninci su proterani totalno, samo se nadam da se neće ni vraćati... Ionako mi nije bilo jasno na konto kojih potraživanja su oni mogli da preuzmu 7. juli, kad jedino mogu oni tj. taj koncern da duguju 7. julu linije koje su mu prisilno oduzeli Srem expres (NS-VA) i Topola trans (BG-Sarajevo) za vreme privatizacije... :?:
Trenutno stanje je da stanica ne radi, tj. rampa je spuštena konstantno, a putnici ulaze u autobuse ispred stanice... Nema stanične koju je Autobanat odmah po dolasku sa 50 bezobrazno podigao na 70 dinara... Nije ovaj štrajk ni tako loš... :wink: :D

I treba da ih proteraju, ja se nadam da ce i ovi iz Sremexpresa proterati autobanat... :wink:
Život je pun slučajnosti, pokušajte da iz polušanse napravite šansu koju ćete iskoristiti!
SAKIBOY
Član

Postod SAKIBOY » Sub Mar 13, 2010 8:34 pm

Da li neko zna ko obavlja gradski prevoz i Sapcu. Danas sam dobio informacio da su tamo dva Man-a, automatici, niskopodni ofarbani u zuto. Inace oni su nekad bili crvene boje..Ex-Sirmiumbus. Sirmiumbus je sa njima poceo pa je onda kupio plavog Mana SR i plavog Mercedesa 303...
Ako neko zna nesto o tim manovima nek napise i ili ko je iz Sapca ako moze da ih slika.. :D
zahvaljujem se..
SAKIBOY
Član

Postod kovacnuno » Sub Mar 13, 2010 10:26 pm

Ja sam neke zute MAN-ove vidjao u Sapcu i oni su od Miki Tursa(ili nesto slicno) ali ne znam tacne modele ni sta voze sa njima ali valjda voze gradske ili prigradske linije, ali mislim da i Macva Expres vozi neke prigradske linije, kolega Civijas ce sigurno dati bolji odgovor
Korisnikov avatar
kovacnuno
Član

Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:09 pm

Postod MILE » Uto Mar 23, 2010 11:43 pm

SAKIBOY je napisao:Da li neko zna ko obavlja gradski prevoz i Sapcu. Danas sam dobio informacio da su tamo dva Man-a, automatici, niskopodni ofarbani u zuto. Inace oni su nekad bili crvene boje..Ex-Sirmiumbus. Sirmiumbus je sa njima poceo pa je onda kupio plavog Mana SR i plavog Mercedesa 303...
Ako neko zna nesto o tim manovima nek napise i ili ko je iz Sapca ako moze da ih slika.. :D
zahvaljujem se..

Mačva Expres dva komada kao i Miki Turs dva komada. Daj slike pa ću ti reći kod koga su.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod SAKIBOY » Sre Mar 24, 2010 9:03 pm

Nemam nazalost slike, zato i pokusavam da saznam kod koga su....Ko ima grdske manove u Sapcu...
SAKIBOY
Član

Postod milos265 » Čet Mar 25, 2010 7:36 pm

Kod Mikija ima starih MAN-ova i Graf-ova koji su kupljeni u Beogradu. Najbolji SU 240 koji je radio u Beogradu je prodat njemu, da li je jos uvek kod njega, to ne znam.
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Krle » Pet Mar 26, 2010 8:59 am

Miki i brat su drzali "Palma travel agency", nekada medju najjacima u zemlji...
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod Goran sk » Pet Mar 26, 2010 10:02 pm

Krle je napisao:Miki i brat su drzali "Palma travel agency", nekada medju najjacima u zemlji...

Jel su imali( neoplan i setre ) dekere ?
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod milos265 » Pet Mar 26, 2010 10:35 pm

Jesu.
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Goran sk » Pet Mar 26, 2010 10:43 pm

milos265 je napisao:Jesu.

Ok,jednom sam ih video dva,tri dekera ,jedan po drugog u koloni prema jugu,i po tome sam upamtio firmino ime Palme travel
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod MILE » Sre Mar 31, 2010 4:53 pm

Ko je uzeo skanije posle "gašenja" firme?
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod civijas » Čet Apr 01, 2010 6:45 pm

SAKIBOY je napisao:Da li neko zna ko obavlja gradski prevoz i Sapcu. Danas sam dobio informacio da su tamo dva Man-a, automatici, niskopodni ofarbani u zuto. Inace oni su nekad bili crvene boje..Ex-Sirmiumbus. Sirmiumbus je sa njima poceo pa je onda kupio plavog Mana SR i plavog Mercedesa 303...
zahvaljujem se..

Ta 2 MANa o kojima pricas su u Macva ekspresu ako se ne varam, a mislim da sam tokom leta jako cesto vidjao jednog od njih na gradskoj liniji 1. :D

Sto se tice obavljanja gradskog i prigradskog prevoza u Sapcu, obavljaju ga Macva ekspres (koja je preko noci preuzela i linije 7. jula), Duga i Miki tours. A za slike, Saki moras zamoliti ili forumasa Mileta ili da pricekas da ja odem u Sabac... :wink: :D
civijas
Član

Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 3:46 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije