Logo

Moto Boem, Negotin

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Postod Sloba » Uto Mar 30, 2010 10:16 am

Ovo je Avtomontaža. :wink:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Sponzor

Postod randjelovic66 » Uto Mar 30, 2010 11:02 am

Nibus-ja je napisao:
randjelovic66 je napisao:Jedan mali TAM na liniji Kladovo :arrow: Nis :arrow: Leskovac :arrow: Vranje danas oko 18h na AS Nis :D

Image

Imas li jos neku sliku ovog TAM-ica :?:

Maj** mu nema,pobego mi,bas je brzo izjurio.Nesto je kasnio,pa je i ova dobra :wink: :D
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

Postod Nibus-ja » Uto Mar 30, 2010 2:44 pm

randjelovic66 je napisao:
Nibus-ja je napisao:
randjelovic66 je napisao:Jedan mali TAM na liniji Kladovo :arrow: Nis :arrow: Leskovac :arrow: Vranje danas oko 18h na AS Nis :D

Image

Maj** mu nema,pobego mi,bas je brzo izjurio.Nesto je kasnio,pa je i ova dobra :wink: :D

Ma ni ova nije losa samo sam mislio mozda imas jos i sa neke druge strane :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod randjelovic66 » Uto Mar 30, 2010 2:52 pm

Hteo sam da ga slika sa'staren ali mi je pobegao :cry: Vozio je nenormalno brzo,a bilo mu je zeleno kod rampe...Paaaa,sta sad :roll: :D
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Postod Nibus-ja » Uto Mar 30, 2010 3:10 pm

randjelovic66 je napisao:Hteo sam da ga slika sa'staren ali mi je pobegao :cry: Vozio je nenormalno brzo,a bilo mu je zeleno kod rampe...Paaaa,sta sad :roll: :D

Ma opusteno bre sto kazu beogradjani naletece ce on ponovo u TVOJU zamku :wink:
Nibus-ja
Član

Postod randjelovic66 » Uto Mar 30, 2010 3:16 pm

Nibus-ja je napisao:
randjelovic66 je napisao:Hteo sam da ga slika sa'staren ali mi je pobegao :cry: Vozio je nenormalno brzo,a bilo mu je zeleno kod rampe...Paaaa,sta sad :roll: :D

Da znas da je tako :wink: Mada ga ja prvi put vidim,a i sav je u stanju raspadanja,nikakav nije.Bas im ne lezi sto su stavili ovu liniju za njega tj.sto su poslali njega na ovu liniju.Pre su slali nekog Ikarbusa,pa jedno vreme Scaniu,pa sad dodjeosmo do ovog nikakvog TAM-a.Pa sta je to sa ovim prevoznicima,svi poceli za Nis da salju neke lose buseve.Jedino Lasta,Kanis i mozda Simplon ostalo na svome,tj. salju dobre buseve.
A i vidi se koliko su neodgovorni,vidi se na slici tabla Sl.voznja :lol: :lol: :lol: zaboravili da je sklone :lol: :roll: :D
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Postod DraganNish » Uto Mar 30, 2010 6:38 pm

Nibus-ja je napisao:

Da znas da je tako :wink: Mada ga ja prvi put vidim,a i sav je u stanju raspadanja,nikakav nije.Bas im ne lezi sto su stavili ovu liniju za njega tj.sto su poslali njega na ovu liniju.Pre su slali nekog Ikarbusa,pa jedno vreme Scaniu,pa sad dodjeosmo do ovog nikakvog TAM-a.Pa sta je to sa ovim prevoznicima,svi poceli za Nis da salju neke lose buseve.Jedino Lasta,Kanis i mozda Simplon ostalo na svome,tj. salju dobre buseve.
A i vidi se koliko su neodgovorni,vidi se na slici tabla Sl.voznja :lol: :lol: :lol: zaboravili da je sklone :lol: :roll: :D

Pa nije covek zaboravio da skloni nego je moralo nesto da drzi natpis relacije do koje ide...Doduse ovu Avtomontazu ili Tam ( priznajem da mi to ne znam razliku) sam ranije stalno vidjao....ili ima slicnu cini mi se Jugotrans...ili slican prevoznik.A opet,meni je recimo zanimljivije da se vozim u ovakvom autobusu ako je sredjen.nema veze sto je star,timeshifting :) ...Nego li u nekom novom a da ga je neko vec "overio" mirisom.
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Nibus-ja » Uto Mar 30, 2010 11:29 pm

Nibus-ja je napisao:

Ove prevoznike sto si nabrojao vadi to sto VOZE ZA BEOGRAD iz Nisa pa skidaju putnike inace bi za NIS ISLI KRSEVI :evil:
Nibus-ja
Član

Postod randjelovic66 » Uto Mar 30, 2010 11:39 pm

Nibus-ja je napisao:

Image

Evo samo za tebe,danas sam ga pojurio,i nije mi mogao pobeci :twisted:

Image

Image
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Postod joza » Uto Mar 30, 2010 11:41 pm

Uf, ovo i nije tako loše busče, samo kad bi se malo sredio i ofarbao u svetliju boju.Šteta
Korisnikov avatar
joza
Član

Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 1:54 am

Postod negas » Čet Apr 01, 2010 12:53 pm

Tamic je VRH, dosta dobra koncepcija! Samo da ga ofarbaju...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod osojanac » Čet Apr 01, 2010 1:46 pm

imaju dosta buseva na prodaju mada kako vidim nemaju dosta dobrih buseva
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Pridružio se: Pet Feb 05, 2010 6:36 pm

Postod joza » Čet Apr 01, 2010 3:54 pm

to sam i ja primetio, e sad šta je razlog....jer obnavljaju ili nešto drugo
Korisnikov avatar
joza
Član

Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 1:54 am

Postod Aleks_BGD » Čet Apr 01, 2010 11:59 pm

joza je napisao:to sam i ja primetio, e sad šta je razlog....jer obnavljaju ili nešto drugo

Sreo sam danas novog King Longa..metalik sivi..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Krle » Pet Apr 02, 2010 3:27 pm

joza je napisao:Uf, ovo i nije tako loše busče, samo kad bi se malo sredio i ofarbao u svetliju boju.Šteta

Ima u Kuli, u jednoj gradj.firmi- savrsen...
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije