Ziv i zdrav<stoji u garazi i cini mi se da je ofarban,fali mu jedno zadnje staklo.Verovatno ga sredjuju posto ga povremeno upale i pomere nege sa lamele.Ajde videcu kad odem u garazu sta nameravaju sa njim pa vas obavestavam istog momenta.Momcilo (putnik) je napisao:Jel gar. broj 298 još uvek živ? Ne viđam ga dugo, poslednji put sam ga video jesenas.
Pomeramo ga jel sa njim slepujemo po garazi,istekla mu je registracija a sta dalje ne zna seneMANja je napisao:Ziv i zdrav<stoji u garazi i cini mi se da je ofarban,fali mu jedno zadnje staklo.Verovatno ga sredjuju posto ga povremeno upale i pomere nege sa lamele.Ajde videcu kad odem u garazu sta nameravaju sa njim pa vas obavestavam istog momenta.Momcilo (putnik) je napisao:Jel gar. broj 298 još uvek živ? Ne viđam ga dugo, poslednji put sam ga video jesenas.
Pa ja vidim da se mrda.Znaci ne zna se dalja sudbina ali iskreno se nadam da ce se jos voziti. Nego da li bi oni to prodali??Bilo bi lepo dovesti ga u red pa makar ga drzao u vikendici i nekad ga provozao(neregistrovanog naravno).trosmenac je napisao:Pomeramo ga jel sa njim slepujemo po garazi,istekla mu je registracija a sta dalje ne zna seneMANja je napisao:Ziv i zdrav<stoji u garazi i cini mi se da je ofarban,fali mu jedno zadnje staklo.Verovatno ga sredjuju posto ga povremeno upale i pomere nege sa lamele.Ajde videcu kad odem u garazu sta nameravaju sa njim pa vas obavestavam istog momenta.Momcilo (putnik) je napisao:Jel gar. broj 298 još uvek živ? Ne viđam ga dugo, poslednji put sam ga video jesenas.

Momcilo (putnik) je napisao:Ja mislim da je ovo na 602-ki g.b. 389 (on je zadužen na 602).

avramovicsasa je napisao:Rabe su im izgleda imobilisane tokom leta.
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot] i 4 gostiju