od WeljaBG » Pet Maj 23, 2008 7:37 pm
potpuno si u pravu sasa, novi sad ostavi samo sasiju i salje u neobus na rekarosiranje, b10m i ma rade vec dosta dugo, upravo zbog toga, bg pobogu!!! ima onoliki ikarbus koji ix cele pravi! pa gsp-u tesko da ix posalje 5 km uz autoput od pogona nbg.
e sad, jos 1 propust u radu gsp-a beograd je taj sto se svaki pogon tretira kao zasebno preduzece, pa rukovodstvo samog gsp-a nema potpunu kontrolu nad svim zaposlenim u svim pogonima, pogotovo nad nbg koji je sa "savom"(za tramvaje) i najveci u bg, on bukvalno radi kao zaseban gsp za sebe, i nervira me to sto linije iz njega idu po brdima, kao sad 42 i 53. 52, 58 itd...to bi sve trebali da rade kosmaj i karaburma, one sto idu i na bg i na nbg treba da idu pola karaburma pola nbg, a ne 65 da sve vuce karaburma a ide 70% trase upravo po nbg!!! ima li to smisla??? ja mislim da nema, a najgore su 511, 512, 531, 532, 533, 551, 552, mozda cini mi se i 521!!! nisam video g.b mozda je i on s nbg, i onda mu treba sat vremena (ovima za b.brdo) da dodje iz rusnja do b.brda, pa jos sat od b.brda do nbg do pogona, a oni jadni za rusanj, em placaju nocni 56 em ga cekaju 100 godina!!!! ma ja bi ix sve postrojio i samarao dok se ne opamete, ceo gsp, od vrxa, do dna! (tj od direktora, do poslednjeg radnika) prevaspitao bi ix ja itekako, znas kako bi lepo radilo sve, ljudi za godinu dana ne bi mogli da zamisle ovaj prevoz kakav je sad, sad bi rukovodstvo gsp-a i direkcije za javni prevoz reko da bi ljudi bili "razmazeni", ne bi bili razmazeni nego bi imali ORGANIZACIJU prevoza dostojnu 21. veku!