Logo

Niš-ekspres, Niš (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod milos265 » Pon Maj 26, 2008 11:12 am

Hvala za pivo :wink: A oni bi stvarno mogli da porade na dizajnu, ali nas dvojica sa svojim umetnickim sposobnostima tesko mozemo da im pomognemo :lol: Stvarno, malo zaobljenih linija, drugacija maska, nova instrument-tabla... Lako je staviti motor od 460ks i kao, najbrzi smo u Srbiji!
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Sponzor

Postod s215hdh » Pon Maj 26, 2008 11:14 am

Posle mene :) Od mene je samo jedan Tourismo malo brzi, jedva uspe da me obidje sa mic po mic ali nibus me nikada nije oflekao... Naprotiv :)
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod Nibus-ja » Pon Maj 26, 2008 3:26 pm

s215hdh je napisao:Posle mene :) Od mene je samo jedan Tourismo malo brzi, jedva uspe da me obidje sa mic po mic ali nibus me nikada nije oflekao... Naprotiv :)

Nemam nista protiv sto si brzi,treba da budes onda brz uvek jer ko visoko leti nisko pada.Sto ti smetaju jaki motori u NIBUSU i sto se bunis kad kazes da si BRZI od njih?
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Re: otkrivam

Postod negas » Pon Maj 26, 2008 4:49 pm

Nibus-ja je napisao:
Sashco je napisao:
negas je napisao:E pa *ebiga, Lecko se izleteo ja sad moram da otkrivam stvari, zato sto je "Ggloba", ko shporet smederevac! Mada oni prvi 5 sto su uradjeni su ustvari "smederevci"-odmah su dobili taj naziv jos kad su izasli 2000-te, a ovi generacije kao 581 su "kolateralna steta" ispali zbog ovih prvih, a nisu to zasluzili, a i radjeni su 2001/2002! 581 je makina, super nibus retrovizori ( bolje se na njima vidi od onih glomaznih-sedni na vozacevo sediste u Nibusu na oba busa i videces razliku)...sitrak klima...ma makina!

Znaci ovo bi trebalo da bude to... "Smederevac" ili ne, ovaj bus meni jako lepo izgleda za vreme kada je pravljen znaci 2000-te. Naravno sad ima mnogo boljih Nibusa ali ni ovaj nije za bacanje :wink:
Image

Koji je konto ovaj NIBUS :?:

475-vidi se!

U kakva fotka, svaka ti cast Sashco!
Ovi Nibusi su proizvedeni za vreme rata, nesto posle bombardovanja, i u takvoj situacij, kad se oslonis na skoro sve domace bus je perfektan! Ova serija Nibusa je presla vise miliona kiklometara, 4 godine su drzali inostranstvo Austriju i Nemacku (Dortmund), nikada nijedan kvar na tim relacijama nisu imali, i pokazali se izuzetno pouzdanim!
Prema tome za firmu su se pokazali, izuzetni, a ni putnicima u njima nije nimalo lose bilo! A nije ni danas!
Bus ima svoju liniju, koja kakva je takva je, ali nije ruzan autobus za vreme u kojem je pravljen!
Pogledajte samo neki van-holl ili neoplan, neke kockice, a ipak to su mnogo razvijenije zamlje od nas!

Ziveo Nibus - Serbian Bus Factory!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Jovan » Pon Maj 26, 2008 6:39 pm

2001/2002 i nije bas tako daleko i ne moze se ni po cemu porediti sa Neoplanom tog godista :wink:
I meni je ovaj ruzan, ali oni novi nisu losi osim par nekih sitnica(dvodjelno staklo, itd) bas sam ga neko vece vidio, izgleda dobro
Meni putno bolje od Ikarbusa Strele Ub
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod djole » Pon Maj 26, 2008 8:38 pm

ovaj je pravljen odmah posle bombardovanja,to znaci 99ta na 2000tu.Meni je bas simpatican,lepo je odradjen.Samo ta maska,ali za nju verovatno nisu imali alat.Sto kaze Aca,Fiat j od Nibusa preuzeo masku za Multiplu :lol:
djole

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod profa_chb » Pon Maj 26, 2008 8:40 pm

meni je pomalo ružan, ali nije sve u izgledu... npr nibus od subotice do bg-a preko ns-a stigne za manje od 3h, što je za pohvalu :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Nibus-ja » Pon Maj 26, 2008 9:19 pm

Kome se ne svidjamo mozete samo da nam zavidite,pa kad napravite sve sami onda se javite mozda vas onda i cujemo :evil:

ZIVEOOOOOOOOOOO NINININININI NIBUSSSSSS
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod s215hdh » Pon Maj 26, 2008 9:23 pm

Ne shvatam sto sve tako licno shvatate.

A sto se tice tog vremena, to mozes da postignes sa bilo kojim odblokiranim autobusom. da ne bude stalno Setra, dam mi 303ku pa cu sa njom to postici... bez prblema, ili TAMa 330...
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod Sloba » Pon Maj 26, 2008 10:00 pm

Potpuno si u pravu. Šta sad, vi za oko 5 sati Beč-Novi Sad.
Ajd da vidim Nibuse da prže toliko.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod profa_chb » Pon Maj 26, 2008 10:20 pm

evo ti jedan mali off toppic, neoplan n116, fudeksov od motela džep kod granice sa makedonijom za manje od 4h do beograda, do sava centra :twisted:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod s215hdh » Pon Maj 26, 2008 10:46 pm

Sloba je napisao:Potpuno si u pravu. Šta sad, vi za oko 5 sati Beč-Novi Sad.

Pa Slobo bre mi u isto vreme krenemo nekada iz Novog Sada, oni za Bregnc imaju liniju... oni pre ne stignu do Backe TOpole ja sam na granici :) a kada sam sada zadnji put isao sretnem ih na obilaznici, u vreme koje sam ja vec i oprao bus u Becu...
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod negas » Uto Maj 27, 2008 3:52 pm

s215hdh je napisao:
Sloba je napisao:Potpuno si u pravu. Šta sad, vi za oko 5 sati Beč-Novi Sad.

Pa Slobo bre mi u isto vreme krenemo nekada iz Novog Sada, oni za Bregnc imaju liniju... oni pre ne stignu do Backe TOpole ja sam na granici :) a kada sam sada zadnji put isao sretnem ih na obilaznici, u vreme koje sam ja vec i oprao bus u Becu...

Ma dobro, sad se igramo ko deca, ima tu red voznje, pa putnici se cekaju nekad na tim linijama, pa ukrcavanje, to su relacije sa redovima voznje, pa vozio ferrari ili bilo sta drugo, ne smes ni pre, a ni kasnije do predvidjenog vremena!!! Nego da ne idemo u off! Pricamo o nibusu iz 2000-te!
negas

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Sashco » Uto Maj 27, 2008 4:23 pm

Jovan je napisao:2001/2002 i nije bas tako daleko i ne moze se ni po cemu porediti sa Neoplanom tog godista :wink:
I meni je ovaj ruzan, ali oni novi nisu losi osim par nekih sitnica(dvodjelno staklo, itd) bas sam ga neko vece vidio, izgleda dobro
Meni putno bolje od Ikarbusa Strele Ub

Evo jedne nove fotke jednog novog Nibusa.
Image
Poslednji put menjao Sashco dana Pet Jul 18, 2008 5:33 pm, izmenjena samo jedanput
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Sashco » Uto Maj 27, 2008 4:55 pm

negas je napisao:Stvarno prelep bus, karoserija nema mane, stvarno sve odradjeno po najnovijioj tehnologiji izrade! Nema mane za ovu vrstu buseva!
A i slika ti je jaka...

Hvala za pozitivnu kritiku slike, ovo je tek zagrevanje za lepe fotografije koje ce da uslede. To be continued...
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije