Aleks_BGD je napisao:Ja sam u noci cetvrtak na petak iz Beograda u 00.45 putovao Nis Ekspresom,#498 je mislim bio.Bus je malo rastresne lupa pomalo.Ali zato ima Mb motor koji vuce neverovatno dobro,jako udobna sedista(spavao sam kao top u njima) i klimu koja razbija kako duva.Znaci posmrzavali smo se u jednom trenutnku...

Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Ja sam u noci cetvrtak na petak iz Beograda u 00.45 putovao Nis Ekspresom,#498 je mislim bio.Bus je malo rastresne lupa pomalo.Ali zato ima Mb motor koji vuce neverovatno dobro,jako udobna sedista(spavao sam kao top u njima) i klimu koja razbija kako duva.Znaci posmrzavali smo se u jednom trenutnku...
Kako sad 498, zar nisi rekao da je bio 548?
Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Ja sam u noci cetvrtak na petak iz Beograda u 00.45 putovao Nis Ekspresom,#498 je mislim bio.Bus je malo rastresne lupa pomalo.Ali zato ima Mb motor koji vuce neverovatno dobro,jako udobna sedista(spavao sam kao top u njima) i klimu koja razbija kako duva.Znaci posmrzavali smo se u jednom trenutnku...
Moguce da sam pomesao konto...

Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Ja sam u noci cetvrtak na petak iz Beograda u 00.45 putovao Nis Ekspresom,#498 je mislim bio.Bus je malo rastresne lupa pomalo.Ali zato ima Mb motor koji vuce neverovatno dobro,jako udobna sedista(spavao sam kao top u njima) i klimu koja razbija kako duva.Znaci posmrzavali smo se u jednom trenutnku...
Moguce da sam pomesao konto...
Pa pomesao si, 498 jos i ne postoji, 489 nije on ima MAN, 538 isto znaci jedino ostaju 548 i 558 sa Meckom.

MILE je napisao:Dolazili su u Šabac ovog leta 419 i 437(Nibus 350) koji fantastično izgleda. Reci mi jel' skoro rađen ovaj 523?

MILE je napisao:Samo su ga prepakovali na drugu šasiju. Negova stara propala?

Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Samo su ga prepakovali na drugu šasiju. Negova stara propala?
Da njegovu je korozija pojela, ujaku nje sve jedno sto su boxevi na dugme ali kad je tako moralo sta da se radi, ipak je to njegov auto vec 9 godina, prepakovani su motor i te stvari pod haubom od starog 523 a ostatak je imao kad je bio 503.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju