Goran sk je napisao:sanos_a je napisao:setra je premijera na forum

Neee ne e premiera,Setrata e od Adnan Reisen Stuttgart

Gorane, ja mislim da nije ta od Adnana, mada je sema ista, Setra sa ovakvom semom dugo je stajala u Zajasu na pumpi Tivoli petrol na nemacke table jos pre da se odobri ovaj uvoz u Makedoniju, i secam se da je imala ovu semu samo sto je jos pisalo umesto Simeks ime nekog Nemackog prevoznika. Cim odem u Kicevo provericu koja je Setra u pitanju. Inace kupili su i jos jednu O404 metalik plavu u ovom uvozu ali su prodali garazu pored auto puta u Kicevu, tj. uzeli su im je na ime duga Pucko petrol i tu bi trebalo da se zapocne sa gradnjom Lukoil pumpa. Medjutim odrzavanje im je katastrofalno, vozaci krajnje neprofesionalni i neljubazni, autobusi unutra prljavi, plate redovno kasne. Covek koji im je bio sef garaze je presao u DRD i od kad je otisao kod njih vidno im je propao vozni park. Ona Setra 415 gt hd je imala sudar radjena u Gostivaru, Travego zakuco motor na Raznju stavljen nov u Skoplju u Mercedesu, sivi Tourismo se raspada, a bili su najkvalitetniji prevoznik na liniji za Sloveniju i Italiju. Sin od tog coveka vozi u Simeksu duzio je onog plavog Tourisma koga je unistio, sada je isti u Conka. Ja vrlo brzo ocekujem njihov pad, oni su vec bili propali ali su se sad malo povampirili, mada da bi opstali treba da imaju linije a oni ni to nemaju. Sada su se zahvaljujuci Lasti vratili na ovu liniju za Beograd, tj. na divlje produzavaju liniju do Ohrida pa zato idu 2 vozila inace za do Kiceva i 1 vozilo je mnogo.