Logo

Bosnaexpres, Doboj

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz BiH.

Postod alexandargh » Uto Avg 17, 2010 11:21 pm

074 je napisao:http://www.dan.co.me/gfx_bb/hronika16082010.jpg

evo slike

Ajoj. To je više vozila učestvovalo. :(
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Sponzor

Postod arsenal » Sre Avg 18, 2010 11:37 am

Tip sa suzukijem je presao na lijevu traku i direktno udario u autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca, a onda se odbio i vratio na "svoju" traku i udario u opel kadet srbijanskih tablica. Tuzno! Uzgred, da li je neko od forumasa iz BiH vidio, da li je bus mozda dotegljen u Doboj ? Po ostecenjima koje je zadobio ne vjerujem da je u voznom stanju da sam moze stici do tamo.....
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod The Dubster » Sre Avg 18, 2010 1:40 pm

arsenal je napisao:Tip sa suzukijem je presao na lijevu traku i direktno udario u autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca, a onda se odbio i vratio na "svoju" traku i udario u opel kadet srbijanskih tablica. Tuzno! Uzgred, da li je neko od forumasa iz BiH vidio, da li je bus mozda dotegljen u Doboj ? Po ostecenjima koje je zadobio ne vjerujem da je u voznom stanju da sam moze stici do tamo.....

to bi mogao Mustafa da poprati ;)
Korisnikov avatar
The Dubster
Član

Pridružio se: Ned Mar 21, 2010 5:33 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Avg 18, 2010 6:46 pm

U Suzikiju je bio valjda ministar spoljnih poslova CGa...tako nesto...Izgubio je kontrolu i direktno pod bus...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod arsenal » Sre Avg 18, 2010 10:29 pm

Aleks_BGD je napisao:U Suzikiju je bio valjda ministar spoljnih poslova CGa...tako nesto...Izgubio je kontrolu i direktno pod bus...

Pomocnik ministra uredjenja prostora i zastite zivotne sredine.
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod Mustafa YJM » Sre Avg 18, 2010 11:58 pm

The Dubster je napisao:
arsenal je napisao:Tip sa suzukijem je presao na lijevu traku i direktno udario u autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca, a onda se odbio i vratio na "svoju" traku i udario u opel kadet srbijanskih tablica. Tuzno! Uzgred, da li je neko od forumasa iz BiH vidio, da li je bus mozda dotegljen u Doboj ? Po ostecenjima koje je zadobio ne vjerujem da je u voznom stanju da sam moze stici do tamo.....

Prošetat ću malo do garaže da vidim jesu li ga dopremili..mada sumnjam jer vjerovatno će ga poslati odmah na sređivanje.
Korisnikov avatar
Mustafa YJM
Član

Pridružio se: Ned Feb 07, 2010 3:38 pm

Postod lav » Čet Avg 19, 2010 12:10 am

Mustafa YJM je napisao:
The Dubster je napisao:

Prošetat ću malo do garaže da vidim jesu li ga dopremili..mada sumnjam jer vjerovatno će ga poslati odmah na sređivanje.

I da mu rade sredjivanje opet ce raditi u svojoj firmi
lav
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 3:37 pm

Postod Mustafa YJM » Čet Avg 19, 2010 12:42 am

lav je napisao:
Mustafa YJM je napisao:
The Dubster je napisao:

I da mu rade sredjivanje opet ce raditi u svojoj firmi

Došlepali su ga u garažu kamionom. Sredit će oni to brzo, ne sumnjam.
Korisnikov avatar
Mustafa YJM
Član

Postod Mustafa YJM » Pet Avg 20, 2010 4:12 pm

Premijerno Neoplan Transliner:

Image
Korisnikov avatar
Mustafa YJM
Član

Postod 074 » Pet Avg 20, 2010 7:38 pm

poznat mi transliner i sema bojanja....odakle je kupljen kolko placen i sl :shock:
074
Član

Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 12:37 am

Postod Mustafa YJM » Pet Avg 20, 2010 8:59 pm

074 je napisao:poznat mi transliner i sema bojanja....odakle je kupljen kolko placen i sl :shock:

Uvezen je iz Slovenije, ex-Globus...ne znam koliko je plaćen ;)
Korisnikov avatar
Mustafa YJM
Član

Postod 074 » Sub Avg 21, 2010 9:03 am

Dobar dobar samo mi nije jasno zasto novije buseve salju na kratke linije :o
074
Član

Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 12:37 am

Postod lav » Sub Avg 21, 2010 7:37 pm

074 je napisao:Dobar dobar samo mi nije jasno zasto novije buseve salju na kratke linije :o

Vozni park im je obnovljen mogu da kazem u kompletu osim jos par autobusa :wink: Sta bi ti poslao za Podnovlje :?:
lav
Član

Postod Mustafa YJM » Sub Avg 21, 2010 7:45 pm

lav je napisao:
074 je napisao:Dobar dobar samo mi nije jasno zasto novije buseve salju na kratke linije :o

Vozni park im je obnovljen mogu da kazem u kompletu osim jos par autobusa :wink: Sta bi ti poslao za Podnovlje :?:

Trenutno najlošiji bus im je Graf Stift i pitanje je koliko će ga još koristiti. Tu je još i Dubrava koja je reparirana i ajmo reći da još može voziti. Dolazak Translinera sigurno znači da će se uskoro riješiti starudija.

Možda će Obradorsa konačno dotjerati u red da može voziti dalje linije jer on nikako nije za lokal.

Šta će se desiti sa Noge mečkom, još se ne zna.
Korisnikov avatar
Mustafa YJM
Član

Postod lav » Sub Avg 21, 2010 7:47 pm

Mustafa YJM je napisao:
lav je napisao:

Trenutno najlošiji bus im je Graf Stift i pitanje je koliko će ga još koristiti. Tu je još i Dubrava koja je reparirana i ajmo reći da još može voziti. Dolazak Translinera sigurno znači da će se uskoro riješiti starudija.

Možda će Obradorsa konačno dotjerati u red da može voziti dalje linije jer on nikako nije za lokal.

Šta će se desiti sa Noge mečkom, još se ne zna.
\

Noge vjerovatno ide na sredjivanje,jel oni imaju svoju radionicu tako da nece biti problem to srediti :wink:
lav
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz BiH