Sloba je napisao:Hvala na pomoći.
Dalje:
Da li neko može da mi kaže SVE (ili manje) garažne brojeve Nibusa 400.22 koji su regenerisani?
472,473,476,504,509,523,529,581.mislim da su to svi
Sloba je napisao:Hvala na pomoći.
Dalje:
Da li neko može da mi kaže SVE (ili manje) garažne brojeve Nibusa 400.22 koji su regenerisani?
shoffer018 je napisao:Sloba je napisao:Hvala na pomoći.
Dalje:
472,473,476,504,509,523,529,581.mislim da su to svi

negas je napisao:Nemojte samo da se tura spisak novih vozila, tj ovih koji rade, da nam neko ne zameri...neka budu samo stari, legende, poseceni...ili nas cak mozda i sankcionishe, ko zna sht moze nekom da padne na pamet...neka se turaju slike, sve ok, al nemoramo bash da ih popishemo a bar mi nibusdzije kad znamo stara vozila, ova nova tj sadasnja su kamilica...

Sashco je napisao:Citiracu negasa, pisali smo o ovom i ranije vise puta, mislim da nije pametno da se na forum stavlja popis vozila koja rade... Pozdrav svima.negas je napisao:Nemojte samo da se tura spisak novih vozila, tj ovih koji rade, da nam neko ne zameri...neka budu samo stari, legende, poseceni...ili nas cak mozda i sankcionishe, ko zna sht moze nekom da padne na pamet...neka se turaju slike, sve ok, al nemoramo bash da ih popishemo a bar mi nibusdzije kad znamo stara vozila, ova nova tj sadasnja su kamilica...
shoffer018 je napisao:osojanac je napisao:Da li zna neko koja je video oprema ugradjena u Nibus-e. mislim na marku znam nesto da je to domace proizvodnje trebaju mi informacije sto se tice toga
Mađarski SAL je ozvučenje u novim busevima,a ovo je nešto kinesko sada pitaj Boga šta je,bili su ranije Blaupunkt monitori,pojačala i zvučnici,ja sam to imao kada sam uzeo sanosa,gruvalo je samo tako,a ovo sad...drži bure vodu dok majstori odu...

Nenad_KM je napisao:shoffer018 je napisao:osojanac je napisao:Da li zna neko koja je video oprema ugradjena u Nibus-e. mislim na marku znam nesto da je to domace proizvodnje trebaju mi informacije sto se tice toga
Mađarski SAL je ozvučenje u novim busevima,a ovo je nešto kinesko sada pitaj Boga šta je,bili su ranije Blaupunkt monitori,pojačala i zvučnici,ja sam to imao kada sam uzeo sanosa,gruvalo je samo tako,a ovo sad...drži bure vodu dok majstori odu...
Monitori i Player su Actia.
Marko je napisao:Još im fale kineski vozači pa da budu kompletni .
shoffer018 je napisao:Marko je napisao:Još im fale kineski vozači pa da budu kompletni .
Mislim,znaš da je to kao neka francuska firma koja radi audio sisteme,i monitore za buseve,ali je to sve kinesko,mislim čak da je i SAL bolji.Šta da ti kažem kad nema cd-već samo ulaz za usb...

Itekako je USB bolji od diska, a ima i tu prednost da može da skladišti više materijala.Sashco je napisao:shoffer018 je napisao:Marko je napisao:Još im fale kineski vozači pa da budu kompletni .
Mislim,znaš da je to kao neka francuska firma koja radi audio sisteme,i monitore za buseve,ali je to sve kinesko,mislim čak da je i SAL bolji.Šta da ti kažem kad nema cd-već samo ulaz za usb...
Iz mojeg ugla USB umesto optičkog uređaja je čak i bolje rešenje jer sa njim nema nervoze što neće da ti očita disk ili da blokira usred čitanja.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju