Logo

Niš-ekspres, Niš (3)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod shoffer018 » Uto Avg 31, 2010 2:49 pm

Sloba je napisao:Hvala na pomoći.
Dalje:
Da li neko može da mi kaže SVE (ili manje) garažne brojeve Nibusa 400.22 koji su regenerisani?

472,473,476,504,509,523,529,581.mislim da su to svi
shoffer018
Član

Pridružio se: Ned Jun 27, 2010 9:19 am

Sponzor

Postod Sloba » Uto Avg 31, 2010 3:00 pm

shoffer018 je napisao:
Sloba je napisao:Hvala na pomoći.
Dalje:
Da li neko može da mi kaže SVE (ili manje) garažne brojeve Nibusa 400.22 koji su regenerisani?

472,473,476,504,509,523,529,581.mislim da su to svi

Hvala. :)
Trebaju mi sledeći garažni brojevi:
#381-#399
I da li je #382 TAM 260A120T?
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Sashco » Uto Avg 31, 2010 4:13 pm

Citiracu negasa, pisali smo o ovom i ranije vise puta, mislim da nije pametno da se na forum stavlja popis vozila koja rade... Pozdrav svima.

negas je napisao:Nemojte samo da se tura spisak novih vozila, tj ovih koji rade, da nam neko ne zameri...neka budu samo stari, legende, poseceni...ili nas cak mozda i sankcionishe, ko zna sht moze nekom da padne na pamet...neka se turaju slike, sve ok, al nemoramo bash da ih popishemo a bar mi nibusdzije kad znamo stara vozila, ova nova tj sadasnja su kamilica...
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Marko » Uto Avg 31, 2010 4:33 pm

A ko bi mogao da nam zameri ?
Postavljanje slika Nibusa na nekoj liniji je sam po sebi dokaz da on radi na nekoj liniji .
Najbolje da se pita niš ekspres da li smemo da postavimo popis vozila ?

Da se u tom tom spisku vozila nekrije tajna večnog života ?
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod negas » Uto Avg 31, 2010 5:52 pm

Pazite, i ako to ne mora da uopshte vazi, ali ajde da ne ispadnemo shpijuni! Ko god zeli, eto mu pm, pa nek napishe shta zeli i s kim zeli, jer eto i imamo taj pm! Dakle sve isto, al pustite taj popis javno, vec radite tajno, i pitajte sve ali na pm, kad je taj popis! Dakle to je max korektno prema firmi najbus, mi slikamo i uzivamo javno...popis tajno :wink: Mislim da je ok, to je tako malo od nas...

Nibus s vozilima koji imaju atest TEMPO 100 mogu da se voze za Nemacku! A ako ministarstvo ne da nashe na prmer- onda rade za nekog drugog prevoznika ili nisu normalni!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod shoffer018 » Uto Avg 31, 2010 6:11 pm

Sashco je napisao:Citiracu negasa, pisali smo o ovom i ranije vise puta, mislim da nije pametno da se na forum stavlja popis vozila koja rade... Pozdrav svima.

negas je napisao:Nemojte samo da se tura spisak novih vozila, tj ovih koji rade, da nam neko ne zameri...neka budu samo stari, legende, poseceni...ili nas cak mozda i sankcionishe, ko zna sht moze nekom da padne na pamet...neka se turaju slike, sve ok, al nemoramo bash da ih popishemo a bar mi nibusdzije kad znamo stara vozila, ova nova tj sadasnja su kamilica...

Ova nova su smešna...u pravu si,tako je...ko zna kome šta može da padne na pamet.
shoffer018
Član

Postod shoffer018 » Uto Avg 31, 2010 6:21 pm

TAM...pitaj drugara Negasa za stari 914...i 911...ih,to su bili busevi...a u ekspresu tamova nemaš već skoro 20 godina.Ali,legendarna serija s-315 od 956 do 959...oni sa tamnim staklima,to su bili busevi...to je nekad i za Nemačku išlo...opet moram da ih spomenem... tu je 956 bio baksuzan,taj je menjao posade i posade...a 959 je ja mislim jedini preostali s-315 u lokalu-to jest njegova šasija,onaj što je radio Pazar non-stop.Slobo pusti pp ako mogu da ti pomognem hoću...pozz
shoffer018
Član

Postod Mitrovcanac » Uto Avg 31, 2010 8:29 pm

Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:41 pm

Postod Nele Nibus » Sre Sep 01, 2010 10:35 am

shoffer018 je napisao:
osojanac je napisao:Da li zna neko koja je video oprema ugradjena u Nibus-e. mislim na marku znam nesto da je to domace proizvodnje trebaju mi informacije sto se tice toga

Mađarski SAL je ozvučenje u novim busevima,a ovo je nešto kinesko sada pitaj Boga šta je,bili su ranije Blaupunkt monitori,pojačala i zvučnici,ja sam to imao kada sam uzeo sanosa,gruvalo je samo tako,a ovo sad...drži bure vodu dok majstori odu...

Monitori i Player su Actia.
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod shoffer018 » Sre Sep 01, 2010 12:47 pm

Nenad_KM je napisao:
shoffer018 je napisao:
osojanac je napisao:Da li zna neko koja je video oprema ugradjena u Nibus-e. mislim na marku znam nesto da je to domace proizvodnje trebaju mi informacije sto se tice toga

Mađarski SAL je ozvučenje u novim busevima,a ovo je nešto kinesko sada pitaj Boga šta je,bili su ranije Blaupunkt monitori,pojačala i zvučnici,ja sam to imao kada sam uzeo sanosa,gruvalo je samo tako,a ovo sad...drži bure vodu dok majstori odu...

Monitori i Player su Actia.

Kinesko...
shoffer018
Član

Postod Marko » Sre Sep 01, 2010 2:35 pm

Još im fale kineski vozači pa da budu kompletni .
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod shoffer018 » Sre Sep 01, 2010 4:17 pm

Marko je napisao:Još im fale kineski vozači pa da budu kompletni .

Mislim,znaš da je to kao neka francuska firma koja radi audio sisteme,i monitore za buseve,ali je to sve kinesko,mislim čak da je i SAL bolji.Šta da ti kažem kad nema cd-već samo ulaz za usb...
shoffer018
Član

Postod Sashco » Sre Sep 01, 2010 7:17 pm

shoffer018 je napisao:

Mislim,znaš da je to kao neka francuska firma koja radi audio sisteme,i monitore za buseve,ali je to sve kinesko,mislim čak da je i SAL bolji.Šta da ti kažem kad nema cd-već samo ulaz za usb...

Iz mojeg ugla USB umesto optičkog uređaja je čak i bolje rešenje jer sa njim nema nervoze što neće da ti očita disk ili da blokira usred čitanja.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod MILE » Sre Sep 01, 2010 7:30 pm

Sashco je napisao:
shoffer018 je napisao:

Iz mojeg ugla USB umesto optičkog uređaja je čak i bolje rešenje jer sa njim nema nervoze što neće da ti očita disk ili da blokira usred čitanja.
Itekako je USB bolji od diska, a ima i tu prednost da može da skladišti više materijala.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Nele Nibus » Sre Sep 01, 2010 7:39 pm

Player u svojoj memoriji već ima ubaćene neke filmove, serije i muziku, to znam jer sam nekome od starijih vozača koje poznajem pokazivao kako to funkcioniše, a na usb može nešto dodatno što nema u memoriji što je po meni baš ok, ali za monitore je ipak Blaunkt neprevaziđen.
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije