MILE je napisao:Juče gostovao 420
Svi stavljate vrh slike...
Mile ja kad vidim ovaj bus u KG-u kad krece ka Sapcu ti ga u Sapcu koknesh...svaka cast!
Zagledao sam ga malo, nije tako loš lepo ga paze. Nije neka slika zato što je slikana iz veeeeelike daljine.negas je napisao:Svi stavljate vrh slike...MILE je napisao:Juče gostovao 420
Mile ja kad vidim ovaj bus u KG-u kad krece ka Sapcu ti ga u Sapcu koknesh...svaka cast!

MILE je napisao:Javi kad ide neki dobar auto.

Idem kad se setim. Šta je danas otišlo?randjelovic66 je napisao:Javicu,ja sam mislio da ti ides svaki nad,pa reko slikaces ga sigurno,kad ono nema nista..Taj dan ti je isao 562,koji redovno radi liniju G.Han-Wienna..Inace radio je i Dortmund jedno vreme..
MILE je napisao:Idem kad se setim. Šta je danas otišlo?randjelovic66 je napisao:Javicu,ja sam mislio da ti ides svaki nad,pa reko slikaces ga sigurno,kad ono nema nista..Taj dan ti je isao 562,koji redovno radi liniju G.Han-Wienna..Inace radio je i Dortmund jedno vreme..

MILE je napisao:Kokaj ih ti slobodno ja odem ponekad pa slikam. Odličan auto vidi se da radi zapad.

Najjači od onih što sam slikao su 445 i 523.randjelovic66 je napisao:Radi,radi,ali ponekad zaluta i kod nas,u poslednje vreme cesto..![]()
Mada ni 546 nije los,i njega si trebao da vidis..Ali zato ja imam sliku,pa kad stignem,postavicu je..
![]()
MILE je napisao:Najjači od onih što sam slikao su 445 i 523.randjelovic66 je napisao:Radi,radi,ali ponekad zaluta i kod nas,u poslednje vreme cesto..![]()
Mada ni 546 nije los,i njega si trebao da vidis..Ali zato ja imam sliku,pa kad stignem,postavicu je..
![]()

Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Najjači od onih što sam slikao su 445 i 523.randjelovic66 je napisao:Radi,radi,ali ponekad zaluta i kod nas,u poslednje vreme cesto..![]()
![]()
523 makina ipo, juce je bio u Pancevo, danas ode iz Soko Banje za Zrenjanin nije za SU jer sutra ide na redovan servis.

randjelovic66 je napisao:Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Najjači od onih što sam slikao su 445 i 523.randjelovic66 je napisao:Radi,radi,ali ponekad zaluta i kod nas,u poslednje vreme cesto..![]()
![]()
523 makina ipo, juce je bio u Pancevo, danas ode iz Soko Banje za Zrenjanin nije za SU jer sutra ide na redovan servis.
Znaci Kendza ide na servisiranje..![]()
![]()
![]()
A nisam znao da je radio Sabac..![]()

negas je napisao:Nibus-ja je napisao:INFORMACIJA: Jutarnji pozak u 07:30h NisSvrljig
Knjazevac
Zajecar
Bor
Donji Milanovac saobraca samo do Bora i obratno,termini za polaske su ostali isti
Dobro je Nibus-ja, skracena je u periodu 01.09-01.04.2011! Razgovarao sam sa trzistem i mislim da sam ih skoro naterao i ubedio da ta relacija, ne treba da se skracuje, po njihovim reakcijama, mislim i da se pomalo kaju-jer nisu imali odgovor na pitanje zasto midibus ne ide s kaminsom koji malo troshi-da skinu jednog s ekspresa, i da se ne skrati linija!!!
Ta linija je stara 16 godina i sada je u Milanovcu shok shto ne ide, jedina je linija ka Zajecaru, Boru i Najsu, i shok je u gradicu shto ne radi linija...ja sam sad u Milanovcu i to ljudi pricaju...nemogu deci da shalju torbe, cak i kladionica nemoze da radi jer je sve stiyalo niskim busom...ljudi su se saziveli s linijom a ovi sekirom na pola...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Fipi 494 i 18 gostiju