Logo

Napadi na vozače JGP-a i ostalo osoblje

Diskusije

Postod boyan92 » Ned Avg 15, 2010 1:52 am

Ma nisu ni vozaci autobusa cvecke :!: Ima isto ***CENZURISANO*** koji znaju da te iseku , izlete ti iz neke ulice. To sto oni rade u gradskom preduzecu ih nista ne odvaja od nas obcnih vozaca. Ima ih dosta bahatih i bezobraznih.I onda procitas u novinama covek izasao iz kola u pretukao vozaca autobusa i svi sazaljevaju vozaca autobusa a niko ne razmislja da li ga je taj isti vozac isekao ,ili bilo kako ugrozio u saobracaju. Naravno uvek mi je zao kad procitam ili vidim da neko ni kriv ni duzan dobije batine ,ali bio sam mnogo puta ocevidac kad neko to i zaradi :wink:
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

Sponzor

Postod Mickey » Ned Avg 15, 2010 8:41 pm

naravno da nisu...ima nas raznih,svugde... u svakom zitu se nadje kukolj, ali i obrnuto!
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod avramovicsasa » Pon Avg 16, 2010 10:49 am

Ja sam čuo da je preključe napadnut vozač Lastinog autobusa na 95 u Borči,navodno se trkao sa nekim mlađim momkom i isekao ga i preprečio
u svađi vozač mu je lupio šamar,ovaj je pozvao Oca koji je došao sa par drugara i odvalili su ga od batina.
Čuo sam da su mu polomili zube,povredili glavu i da je završio u UC,tako
su mi ispričali vozači Laste da je sam kriv.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod profa_chb » Sre Avg 18, 2010 10:53 am

boyan92 je napisao:Ma nisu ni vozaci autobusa cvecke :!: Ima isto ***CENZURISANO*** koji znaju da te iseku , izlete ti iz neke ulice. To sto oni rade u gradskom preduzecu ih nista ne odvaja od nas obcnih vozaca. Ima ih dosta bahatih i bezobraznih.I onda procitas u novinama covek izasao iz kola u pretukao vozaca autobusa i svi sazaljevaju vozaca autobusa a niko ne razmislja da li ga je taj isti vozac isekao ,ili bilo kako ugrozio u saobracaju. Naravno uvek mi je zao kad procitam ili vidim da neko ni kriv ni duzan dobije batine ,ali bio sam mnogo puta ocevidac kad neko to i zaradi :wink:

ja sam oduvek io a strani vozača dok se nisam zamalo potukao sa vozačem 53ke koji me je zatvarao vratima na svim stanicama, a posle mi psovao majku :x
jedna stvar me je zadržala od toga da ga iznabadam (osim kabine :lol: ), a to je to da bi u novinama sigurno pisalo "mlado bahato stvorenje tuklo jadnog poštenog čoveka na radnom mestu..."
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod boyan92 » Sre Avg 18, 2010 4:45 pm

profa_chb je napisao:
boyan92 je napisao:Ma nisu ni vozaci autobusa cvecke :!: Ima isto ***CENZURISANO*** koji znaju da te iseku , izlete ti iz neke ulice. To sto oni rade u gradskom preduzecu ih nista ne odvaja od nas obcnih vozaca. Ima ih dosta bahatih i bezobraznih.I onda procitas u novinama covek izasao iz kola u pretukao vozaca autobusa i svi sazaljevaju vozaca autobusa a niko ne razmislja da li ga je taj isti vozac isekao ,ili bilo kako ugrozio u saobracaju. Naravno uvek mi je zao kad procitam ili vidim da neko ni kriv ni duzan dobije batine ,ali bio sam mnogo puta ocevidac kad neko to i zaradi :wink:

ja sam oduvek io a strani vozača dok se nisam zamalo potukao sa vozačem 53ke koji me je zatvarao vratima na svim stanicama, a posle mi psovao majku :x
jedna stvar me je zadržala od toga da ga iznabadam (osim kabine :lol: ), a to je to da bi u novinama sigurno pisalo "mlado bahato stvorenje tuklo jadnog poštenog čoveka na radnom mestu..."

Pa o tome ti pricam :lol: , ma iskompleksirane budale
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

Postod neMANja » Čet Avg 19, 2010 11:15 pm

profa_chb je napisao:

Pa kad se vozis 53-om!! :evil: Nego sto se tice ove zadnje tuce a i svih ostalih ja mislim da nas(vozaca autobusa) ima mnogo manje da pravimo belaj nego ostalih ucesnika u saobracaju. I mislim da niko ne zasluzuje da dobije batine sta god uradio.A samo mi nije jasno zasto je izasao iz busa kad ih je video sa stanglama?Ili da je bar uzeo PP aparat ili neko drugo odbrambeno sredstvo.
neMANja
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sre Nov 25, 2009 11:27 pm

Postod profa_chb » Pet Avg 20, 2010 11:17 am

ako ćemo iskreno, voači gsp-a su jako dobre kolege u saobrćaju, ali ima ***CENZURISANO*** kao i u svim ostalim sredinama :roll:
taj na primer je vozio kao nenormalan, nabadao kočnicu, cimao, i više puta zatvarao vrata pre vremena i kretao iako nisu svi ušli :evil: a batine ne bi dobio samo zbog toga, nego zato što je na moju kritiku da oladi malo sa tim vratima počeo da me psuje i da se k*rči... no sa druge strane, mnogo više puta sam bio na strani vozača :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod MILE » Sre Avg 25, 2010 6:57 pm

MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod MILE » Čet Sep 09, 2010 4:46 pm

U trolejbusu nožem napadnuti kontrolori
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/beog ... /132644/Nožem+na+kontrolore!.html
Nije mi jasno šta treba da se desi da bi se kontrolorima i vozačima dodeli status službenih lica :shock: :shock: :oops: :oops: :?: :!: :!: :!:
MILE
Član

Postod avramovicsasa » Pet Sep 10, 2010 1:24 am

Strašno :evil:

Kada neko od kolega bude ubijen na radnom mestu verovatno će tada biti dodeljen status Službenog lica,kako je krenulo trebaće pištolji.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod profa_chb » Pet Sep 10, 2010 10:32 am

hahahahahahahhaahaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bakuta ih napala :lol: :lol: :lol: :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod zeka » Pet Sep 10, 2010 10:27 pm

Какав је био исход шорке таксисти против трамвајџија?
zeka
Član

Pridružio se: Pon Feb 25, 2008 1:40 am

Postod MILE » Pet Sep 10, 2010 11:06 pm

zeka je napisao:Какав је био исход шорке таксисти против трамвајџија?
Čuo sam u Beogradskoj hronici da je došlo do udesa između tramvaja 229 sa linije 14 i taksija. Izašo tramvajdžija sa šipkom napolje (valjda sa onom za promenu skretnice) da se razračuna i došlo je do tuče posle koje su taksista i tramvajdžija završili u UC.
MILE
Član

Postod milos265 » Sub Sep 11, 2010 8:59 pm

avramovicsasa je napisao:Strašno :evil:

Kada neko od kolega bude ubijen na radnom mestu verovatno će tada biti dodeljen status Službenog lica,kako je krenulo trebaće pištolji.

Ne daj Boze da se to desi ali kako je krenulo sve su sanse za to! A nece se nista promeniti dok neko ne nastrada! :twisted:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod danilo » Sub Sep 11, 2010 11:13 pm

MILE je napisao:
zeka je napisao:Какав је био исход шорке таксисти против трамвајџија?
Čuo sam u Beogradskoj hronici da je došlo do udesa između tramvaja 229 sa linije 14 i taksija. Izašo tramvajdžija sa šipkom napolje (valjda sa onom za promenu skretnice) da se razračuna i došlo je do tuče posle koje su taksista i tramvajdžija završili u UC.

Povređen je vozač tramvaja i dvojica taksista i to sva trojica teže.
Sva trojica su u Urgentnom centru.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije