#592 i Njegov vozac MiŠko

randjelovic66 je napisao:Goran sk je napisao:randjelovic66 je napisao:Ooooooooopaaaaaaaa Goraneeee!!! Odlicna slika,bas si ga lepo opalio.
Verovatno je isao za Dortmund..
Hvala,trudim se da svaka slika ispadne dobra ,gde je vozio nisam video,mozda Dortmund![]()
Moguce,zavisi u koje doba dana si ga slikao,ako to znas,mozda znam ja gde je isao..
shoffer018 je napisao:randjelovic66 je napisao:Goran sk je napisao:randjelovic66 je napisao:Ooooooooopaaaaaaaa Goraneeee!!! Odlicna slika,bas si ga lepo opalio.
Verovatno je isao za Dortmund..
Hvala,trudim se da svaka slika ispadne dobra ,gde je vozio nisam video,mozda Dortmund![]()
Moguce,zavisi u koje doba dana si ga slikao,ako to znas,mozda znam ja gde je isao..
Aleksa,slike su super...a otkad ovaj delija vozi 592...lik super...na ekspresu je već dugo ima 10 godina,a 513 vozi onaj sedi kako mu beše ime...

Nibus-ja je napisao:Aleksa odakle ovaj vozac iz 130 u lokalupre mesec dana sam isao do dimitrovgrada sa njim

randjelovic66 je napisao:Nibus-ja je napisao:Aleksa odakle ovaj vozac iz 130 u lokalupre mesec dana sam isao do dimitrovgrada sa njim
Pomesao si nesto sigurno,ovaj vec 4-5 godina vozi u prigradu,do skoro je vozio 111,a sada je uzeo 130..Vozaci iz prigrada ga zovu "peder"
![]()

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Fipi 494 i 2 gostiju