Evo kako to izgleda uzivo,samo na Nibusu Gb.561..

shoffer018 je napisao:I ovo ti je dobar lik iz 588...beše Miki,ili Mlađa mjku mu ne mogu da se setim...a kako beše ovaj bucko iz 555?Taj auto je izašao kad sam ja odlazio...tj.malo posle,negde marta 2005...on je vozio pre toga isto s-315,mislim 512 ili 516...taj 512 nasledio je trotočkaš što voze Vlada i Laza sad.U 592 ti je isto Miško,a 597 vozi bata Vukašin i još jedan stariji čovek,ne znam koji,ja sam sa Vuletom kratko vozio 572 na ekspresu kada me prebacili iz lokala...a bata Joca iz 523 je priča za sebe...ako voliš,cepaj u saobraćajnu odmah posle osnovne,dobiješ B kategoriju ili beše C odmah,pa u 21-voj polažeš za bus...i u ekspres...ja sam u četvrtom gimnazije polagao za C,i odmah u 21-voj čim sam napunio 1998 za bus...pa odmah u lokal...a ko je dobio 495?
man je napisao:Koji motori idu u nove Nibuse(ove turističke)? Mislim da je neko napisao da su prešli na Cummins, a bilo je jednom u VT o Nibusu i cert. Tempo 100, i onaj tamo predstavljani je imao MAN 360ks valjda...
shoffer018 je napisao:I ovo ti je dobar lik iz 588...beše Miki,ili Mlađa mjku mu ne mogu da se setim...a kako beše ovaj bucko iz 555?Taj auto je izašao kad sam ja odlazio...tj.malo posle,negde marta 2005...on je vozio pre toga isto s-315,mislim 512 ili 516...taj 512 nasledio je trotočkaš što voze Vlada i Laza sad.U 592 ti je isto Miško,a 597 vozi bata Vukašin i još jedan stariji čovek,ne znam koji,ja sam sa Vuletom kratko vozio 572 na ekspresu kada me prebacili iz lokala...a bata Joca iz 523 je priča za sebe...ako voliš,cepaj u saobraćajnu odmah posle osnovne,dobiješ B kategoriju ili beše C odmah,pa u 21-voj polažeš za bus...i u ekspres...ja sam u četvrtom gimnazije polagao za C,i odmah u 21-voj čim sam napunio 1998 za bus...pa odmah u lokal...a ko je dobio 495?A evo da dodam,sad sam se setio kad me Neša podsetio malo,tandem iz 555 koji drži Nemačku su TELETABISI

randjelovic66 je napisao:shoffer018 je napisao:I ovo ti je dobar lik iz 588...beše Miki,ili Mlađa mjku mu ne mogu da se setim...a kako beše ovaj bucko iz 555?Taj auto je izašao kad sam ja odlazio...tj.malo posle,negde marta 2005...on je vozio pre toga isto s-315,mislim 512 ili 516...taj 512 nasledio je trotočkaš što voze Vlada i Laza sad.U 592 ti je isto Miško,a 597 vozi bata Vukašin i još jedan stariji čovek,ne znam koji,ja sam sa Vuletom kratko vozio 572 na ekspresu kada me prebacili iz lokala...a bata Joca iz 523 je priča za sebe...ako voliš,cepaj u saobraćajnu odmah posle osnovne,dobiješ B kategoriju ili beše C odmah,pa u 21-voj polažeš za bus...i u ekspres...ja sam u četvrtom gimnazije polagao za C,i odmah u 21-voj čim sam napunio 1998 za bus...pa odmah u lokal...a ko je dobio 495?A evo da dodam,sad sam se setio kad me Neša podsetio malo,tandem iz 555 koji drži Nemačku su TELETABISI
Ovako,495 su uzeli legendarni Ljuba i Cobi iz 590 koji redovno i samo za Salzburg idu..Inace u 555 nisu vise teletabisi,ostao je takoreci samo jedan teletabis,a umesto onog najdebljeg je sada Dule patkica iz 489..A za 588,znam da su bili dobri ljudi.."Bili" zato sto je Jedan od njih pre oko 3ndelje ptisao u penziju..Na vrh mi jezika,a nemogu da se setim kako se zvao,to bese onaj lrupan stariji covek,veoma fin,bas sam se lepo druzio sa njim,i jednom me skoro vozise,i tam mi on kaze,e druze,ja sutra idem na udmor,i posle automatski u penziju..Da se pozdravimo kasnije,posto se verovatno vise necemo vidjati..
I tolko mu bese,nisam ga posle toga vidjao..A ovaj celavi mo juce kaze da jos nije dobio partnera,jos ih menjaju kod njega,a nekad radi i sam..
shoffer018 je napisao:randjelovic66 je napisao:shoffer018 je napisao:I ovo ti je dobar lik iz 588...beše Miki,ili Mlađa mjku mu ne mogu da se setim...a kako beše ovaj bucko iz 555?Taj auto je izašao kad sam ja odlazio...tj.malo posle,negde marta 2005...on je vozio pre toga isto s-315,mislim 512 ili 516...taj 512 nasledio je trotočkaš što voze Vlada i Laza sad.U 592 ti je isto Miško,a 597 vozi bata Vukašin i još jedan stariji čovek,ne znam koji,ja sam sa Vuletom kratko vozio 572 na ekspresu kada me prebacili iz lokala...a bata Joca iz 523 je priča za sebe...ako voliš,cepaj u saobraćajnu odmah posle osnovne,dobiješ B kategoriju ili beše C odmah,pa u 21-voj polažeš za bus...i u ekspres...ja sam u četvrtom gimnazije polagao za C,i odmah u 21-voj čim sam napunio 1998 za bus...pa odmah u lokal...a ko je dobio 495?A evo da dodam,sad sam se setio kad me Neša podsetio malo,tandem iz 555 koji drži Nemačku su TELETABISI
Ovako,495 su uzeli legendarni Ljuba i Cobi iz 590 koji redovno i samo za Salzburg idu..Inace u 555 nisu vise teletabisi,ostao je takoreci samo jedan teletabis,a umesto onog najdebljeg je sada Dule patkica iz 489..A za 588,znam da su bili dobri ljudi.."Bili" zato sto je Jedan od njih pre oko 3ndelje ptisao u penziju..Na vrh mi jezika,a nemogu da se setim kako se zvao,to bese onaj lrupan stariji covek,veoma fin,bas sam se lepo druzio sa njim,i jednom me skoro vozise,i tam mi on kaze,e druze,ja sutra idem na udmor,i posle automatski u penziju..Da se pozdravimo kasnije,posto se verovatno vise necemo vidjati..
I tolko mu bese,nisam ga posle toga vidjao..A ovaj celavi mo juce kaze da jos nije dobio partnera,jos ih menjaju kod njega,a nekad radi i sam..
Auuuu,i Dule pobegao od Dače iz 489...taj dečko nije loš,ali je lenština velika...a 588 je bila super posada,oni su radili zajedno ja mislim 20 godina...a LJuba opet na novi auto...to je ono što sam ti pričao u pp...sećaš se...a sad sam se raspitao kažu da se Vule šlogirao pre mesec dana...jadničko...

randjelovic66 je napisao:shoffer018 je napisao:Auuuu,i Dule pobegao od Dače iz 489...taj dečko nije loš,ali je lenština velika...a 588 je bila super posada,oni su radili zajedno ja mislim 20 godina...a LJuba opet na novi auto...to je ono što sam ti pričao u pp...sećaš se...a sad sam se raspitao kažu da se Vule šlogirao pre mesec dana...jadničko...
Uuuu,malo si zakasnioBilo to odavno,sada je sve sredjeno,on je bolje.Otisao je na placeno,i posle odredjenog vremena u penziju..Inace bas me zanima ko ce sada da uzme 590,to nije los auto..
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju