Goran sk je napisao:Danas na AS u Stuttgart Nibus GB# 580,nisam mogao bas dobro da vidim ali cinilo mi se da je skoro pun, svraca jos u Ulmu i Minhenu i trebao da je pun ko sibica

shoffer018 je napisao:e i moj lepotan je početkom ove godine otišao pod nož...ex 573 iliti 390 u međugradu...

Nenad_KM je napisao:Nastavljamo dalje, evo malo slika Nibusa po Pancevu
GB 440 inace moj omiljeni Nibus, ne mislim bas na ovaj nego na seriju, i udoban i za vreme kad je proizveden lep, naravno i original MAN farovi...
Uploaded with ImageShack.us
Goran sk je napisao:Danas na AS u Stuttgart Nibus GB# 580,nisam mogao bas dobro da vidim ali cinilo mi se da je skoro pun, svraca jos u Ulmu i Minhenu i trebao da je pun ko sibica

randjelovic66 je napisao:Goran sk je napisao:Danas na AS u Stuttgart Nibus GB# 580,nisam mogao bas dobro da vidim ali cinilo mi se da je skoro pun, svraca jos u Ulmu i Minhenu i trebao da je pun ko sibica
Pa gde je slika![]()
![]()
![]()
Danas oko 13-14h dolazi 580 iz Dortmunda..
Vozi ga cika Psorijaza..
randjelovic66 je napisao:Goran sk je napisao:Danas na AS u Stuttgart Nibus GB# 580,nisam mogao bas dobro da vidim ali cinilo mi se da je skoro pun, svraca jos u Ulmu i Minhenu i trebao da je pun ko sibica
Pa gde je slika![]()
![]()
![]()
Danas oko 13-14h dolazi 580 iz Dortmunda..
Vozi ga cika Psorijaza..

Aleks_BGD je napisao:Uhuhuhuh...vidi masine sto dobro izgleda.....

randjelovic66 je napisao:Nis Ekspres pregovara sa bankom da otkupi tri Neoplana koja su oduzeta Zrenjaninu..Ako je neko malo vise upucen u situaciju,ti Neoplani su parkirani na ulazu u BG,ja sam takvu informaciju danas dobio.

Nenad_KM je napisao:randjelovic66 je napisao:Nis Ekspres pregovara sa bankom da otkupi tri Neoplana koja su oduzeta Zrenjaninu..Ako je neko malo vise upucen u situaciju,ti Neoplani su parkirani na ulazu u BG,ja sam takvu informaciju danas dobio.
Eeeee pa to bi lepo bilo

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Fipi 494 i 7 gostiju