FR1GTS je napisao:Najgori vozni park po meni imaju Jedinstvo vranje-sa onim neznamcime sa farovima s golf IV i Niturs,sa svakakvim krsevima..

a stvarno su ih unistili u pm...Bolji bus bio pre..samo da su ga cuvaliNenad_KM je napisao:FR1GTS je napisao:Najgori vozni park po meni imaju Jedinstvo vranje-sa onim neznamcime sa farovima s golf IV i Niturs,sa svakakvim krsevima..
U Jedinstvu sa farovima od Golfa IV su ti unakazeni IK 401 nekad bili lepi autobusi sad tralje nevidjene
FR1GTS je napisao:a stvarno su ih unistili u pm...Bolji bus bio pre..samo da su ga cuvaliNenad_KM je napisao:FR1GTS je napisao:Najgori vozni park po meni imaju Jedinstvo vranje-sa onim neznamcime sa farovima s golf IV i Niturs,sa svakakvim krsevima..
U Jedinstvu sa farovima od Golfa IV su ti unakazeni IK 401 nekad bili lepi autobusi sad tralje nevidjene

Nikola_4217 je napisao:Ne znam dali je spomenuto,a ako nije,po mom misljenju Kulatrans Kula ima jedan medju najlosijim voznim parkom kod nas....
kovacnuno je napisao:Sto se tice RS, GRAS iz Istocnog Sarajeva ima jedan od najlosijih voznih parkova

miham je napisao:Nikola_4217 je napisao:Ne znam dali je spomenuto,a ako nije,po mom misljenju Kulatrans Kula ima jedan medju najlosijim voznim parkom kod nas....
prolazio sam prije neki dan pored njihovih autobusa u Kuli,pa to je za pricu..

Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost