Logo

Temsa

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod joza » Sub Avg 28, 2010 1:43 am

Ma ajde nema veze, nego cisto da znamo zbog modela
Korisnikov avatar
joza
Član

Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 1:54 am

Sponzor

Postod sanos_a » Ned Avg 29, 2010 2:54 pm

temsa safir
Image
Image
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod profesionalac » Uto Avg 31, 2010 12:12 am

Iskreno,meni je Temsa kao marka odvratna!Toliko su im skrnavi i ruzni autobusi da je to strasno...Iz aviona se vidi da su sklepani.Ni jedan nema dusu i eleganciju.Pogotovo ne Diamond!!!Kad ga vidim,bukvalno mi se slosi!Pa Temsa Box...Strava i uzas!!! Razumem zasto ih prevoznici kupuju,zbog pristupacne cene...Jedino sto imaju dobre motore i menjace,MAN je ipak provereno dobar.Ostalo nije ni zasta!Sve u svemu to je jedna niskobudzetna radna masina,autobus u pokusaju,jeftine i pristupacne cene koja sluzi za prevoz putnika od tacke A do tacke B.
profesionalac
Član

Pridružio se: Sub Avg 07, 2010 5:05 pm

Postod profesionalac » Uto Avg 31, 2010 12:26 am

PS Unapred se izvinjavam svim potovaocima i ljubiteljima marke Temsa.Samo iznosim svoje misljenje o ovom jeftinom turskom brendu...
profesionalac
Član

Postod ferdinand » Uto Avg 31, 2010 11:35 pm

profesionalac je napisao:Iskreno,meni je Temsa kao marka odvratna!Toliko su im skrnavi i ruzni autobusi da je to strasno...Iz aviona se vidi da su sklepani.Ni jedan nema dusu i eleganciju.Pogotovo ne Diamond!!!Kad ga vidim,bukvalno mi se slosi!Pa Temsa Box...Strava i uzas!!! Razumem zasto ih prevoznici kupuju,zbog pristupacne cene...Jedino sto imaju dobre motore i menjace,MAN je ipak provereno dobar.Ostalo nije ni zasta!Sve u svemu to je jedna niskobudzetna radna masina,autobus u pokusaju,jeftine i pristupacne cene koja sluzi za prevoz putnika od tacke A do tacke B.

malo se bolje informisi, pa ces manje pljuvati. nista tu nije sklepano, jer je velika paznja poklonjena zavrsnoj obradi, cak veca, nego u nekim boljim kucama, mnogo vise se koristi DAF mehanika, nego MAN, a doticni DIAMOND, od kojeg " ti se slosi" je dizajnirao Bob Lee, veciti dizajner neoplana i za taj dizajn dobio nagradu ;)
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 4:26 pm

Postod profesionalac » Sre Sep 01, 2010 1:10 am

Svaka cast g-dinu Bob Lee-u za celokupan rad i dizajnersku karijeru jer je vazio za vrhunskog svetskog dizajnera i tu nema price.Ako je uradio dizajn za Diamond ne znaci da projektovao vasionski brod koji do sada nije vidjen! Temsa je fabrika koja proizvodi jeftine i lose autobuse i ne moze da parira renomiranim svetskim proizvodjacima!Na prvom mestu po dizajnu,kvalitetu i zavrsnoj obradi koja je ravna nuli! Kada je rec o Dimond-u,pricao sam sa momkom koji ga je vozio.Inace pre Diamonda duzio je MB 0403.Svasta je izgovorio na racun Diamond-a i na kraju rekao da je to najobicnija raga koja nije nizasta!!!
profesionalac
Član

Postod profesionalac » Sre Sep 01, 2010 1:19 am

Iako nemam nikakvo misljenje o Temsi i ako bih morao da se odlucim koji model im je najlepsi dao bih glas za Safari RD jer mislim da im je to najskladniji model koji su ikada izbacili.
profesionalac
Član

Postod The Dubster » Sre Sep 01, 2010 11:05 am

i meni su safir i diamond baš bezze, al zato im je safari sasvim solidan bus ;)
Korisnikov avatar
The Dubster
Član

Pridružio se: Ned Mar 21, 2010 5:33 pm

Postod ferdinand » Sre Sep 01, 2010 12:35 pm

pa dobro, ja postujem svacije misljenje, jer ipak, misljenje ja kao zadnjica, svi ga imaju, s'tim sto je neko zasnovano na cinecicama i argumentima, a neko na soferskim pricama ;)
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Postod sanos_a » Čet Sep 02, 2010 8:45 pm

temsa prenses na mitsubishi sasija
Image
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod lav » Sre Okt 27, 2010 11:24 pm

Kolika je potrosnja Diamounda :?:
lav
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 3:37 pm

Postod negas » Čet Okt 28, 2010 1:04 am

profesionalac je napisao:Iskreno,meni je Temsa kao marka odvratna!Toliko su im skrnavi i ruzni autobusi da je to strasno...Iz aviona se vidi da su sklepani.Ni jedan nema dusu i eleganciju.Pogotovo ne Diamond!!!Kad ga vidim,bukvalno mi se slosi!Pa Temsa Box...Strava i uzas!!! Razumem zasto ih prevoznici kupuju,zbog pristupacne cene...Jedino sto imaju dobre motore i menjace,MAN je ipak provereno dobar.Ostalo nije ni zasta!Sve u svemu to je jedna niskobudzetna radna masina,autobus u pokusaju,jeftine i pristupacne cene koja sluzi za prevoz putnika od tacke A do tacke B.

Uhhhuhhhhuhuhuhhhh...greshish drugar veruj mi! Ja se cesto vozim u Temzama Safari, onim koje ima Veolija LItas! To su brate avioni! Vidi najnovije slike na ovom sajtu iz Hanovera sve ce ti biti jasno! I litasove Temze, ove Safari, zavrshna obrada vrhunska, ma sve je ok, nema mane...Nekad su tako picali i za TAM260A119, kao ma nema nishta bez mecke...kad ono posle se videlo, jedan je TAM260!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Jovan » Čet Okt 28, 2010 12:40 pm

profesionalac je napisao:Iako nemam nikakvo misljenje o Temsi i ako bih morao da se odlucim koji model im je najlepsi dao bih glas za Safari RD jer mislim da im je to najskladniji model koji su ikada izbacili.

Slazem se sa svim, Temsa jeste bolje od ostalih turskih i kineskih autobusa, ali je ipak jeftin autobus u svakom pogledu i ne moze parirati Van Hoolu, Bovi,... za Setu i Neoplan da i ne pominjem.
A slazem se da je Safari RD najljepsi model Temse, Diamond mi je bas bezveze nekako kockast i ne znam zaista kako se moze porediti sa Citylinerom, pa ni sa 1116, a da ne pricam o 1216 dizajnerski...
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod Aleks_BGD » Čet Okt 28, 2010 7:44 pm

Jovan je napisao:
profesionalac je napisao:Iako nemam nikakvo misljenje o Temsi i ako bih morao da se odlucim koji model im je najlepsi dao bih glas za Safari RD jer mislim da im je to najskladniji model koji su ikada izbacili.

Slazem se sa svim, Temsa jeste bolje od ostalih turskih i kineskih autobusa, ali je ipak jeftin autobus u svakom pogledu i ne moze parirati Van Hoolu, Bovi,... za Setu i Neoplan da i ne pominjem.
A slazem se da je Safari RD najljepsi model Temse, Diamond mi je bas bezveze nekako kockast i ne znam zaista kako se moze porediti sa Citylinerom, pa ni sa 1116, a da ne pricam o 1216 dizajnerski...

Da ali svi ti modeli iz EU koje si naveo napravljeni su da plivaju autoputevima ravnim kao staklo,a ne da razbijaju bubrege putnicima po nasim putevima iz IIog svetskog rata.Dakle ako ces da ga teras ovde bolje uzmi Temsu pa rokaj misko,da ti nebude zao tih para.Ovako spiskas 300-400 hiljada evra na Vanhoola ili Setru pa te dusa boli za svaku rupu..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod ferdinand » Pet Okt 29, 2010 1:41 am

Jovan je napisao:

sve si mogao da napises, ali da je diamond "kockast", pa to i corava baba vidi da ne njemu nema niti jednog ugla od 90 stepeni :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki