od Nele Nibus » Sub Nov 27, 2010 7:27 pm
Ja pre neki dan rekoh da su ok, da su ljubazni i odgovorni kad ono moja majka juce isla sa Kolasinom iz Leposavica, polazak iz KM u 8:45 i pun bus oni u Leposavic do Beograda kupe ljude da stoje, a nisu ni rekli da nema mesta za sedenje, pita moja majka vozaca zasto nije rekao odmah da i ne ulazi kad ima Kosmet prevoz kolko hoces polazaka i odgovara on njoj pa gospodjo ja imam putnike u lokalu, zasto bi i oni stojali. Moja majka vec gotova bila u Rudnicu da kaze policajcu da prekontrolise i nasli joj mesto napred da sedne ali na pola sedista(vozaci umesto u boks neke kutije stavili na sediste) Tad je tek bilo zesce, i kaze moja majka na sta vam lici ovo da sedim ovako na pola sedista, on pogleda izvinite gospodjo mozda kolega stavio nesto njegovo i skloni kutije dole. Iz Beograda su bili ok, ljudi koji su nakndano ulazili rekli su im mozete jedino da stojite mesta nema, oni su prihvatili ali kako kaze moja majka iz Leposavica sa njima nikad vise. U Utorak su majka i tetka isle u KM nesto i htele da se vrate Kosmet prevozom koji ide u 15 za BG i vozac im je odmah ljubazno rekao idite bolje lokalom da ne bi zauzimali mesta onima koji idu za Beograd, tako da kaze moja majka od Leposavica za Beograd iskljucivo Kosmet prevoz, moze i Lale trans ali dugo putuje.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561