randjelovic66 je napisao:Malopre se na placu garaze zapalio #538.
Trecina busa je izgorelo.
Kako se bre zapalio?
randjelovic66 je napisao:Malopre se na placu garaze zapalio #538.

Aleks_BGD je napisao:randjelovic66 je napisao:Malopre se na placu garaze zapalio #538.
Nista strasno,brzo ce taj opet na noge..sredice ga bez problema.

Sashco je napisao:E u PM...gde bre da se zapali...jao

shoffer018 je napisao:Ne verujem ja da će se raditi 538,to je isto star auto,2004.godište,jeste da je radio Bregenz-Prokuplje jedno vreme,ali je ipak isterao svoje...

Bas kao sto kaze Dule, 538 je 2004. godiste. Licno bih voleo da ga srede, makar za medjugrad...Nenad_KM je napisao:shoffer018 je napisao:Ne verujem ja da će se raditi 538,to je isto star auto,2004.godište,jeste da je radio Bregenz-Prokuplje jedno vreme,ali je ipak isterao svoje...
Zar 538 nije kao i 480-491 a i 511 i ta ekipa 2003 godiste? ili je on kasnije malo pravljen?

Tako je, 535 izasao sa Steyr motorom a 538 sa MAN.shoffer018 je napisao:On je zadnji izašao sa 535 od te prve serije niskih 400.31,jedino ta dva busa imaju sve tapacirano unutra,nisu kao ostali sa plavim limenim stranicama,auuu al je u tim "limenkama"kako smo ih zvali bilo hladno,ufff...Sale ga zna,radio je kao što sam već napisao Prokuplje-Bregenz jedno dve godine.

shoffer018 je napisao:On je zadnji izašao sa 535 od te prve serije niskih 400.31,jedino ta dva busa imaju sve tapacirano unutra,nisu kao ostali sa plavim limenim stranicama,auuu al je u tim "limenkama"kako smo ih zvali bilo hladno,ufff...Sale ga zna,radio je kao što sam već napisao Prokuplje-Bregenz jedno dve godine.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju