Logo

Niš-ekspres, Niš (3)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod randjelovic66 » Čet Dec 16, 2010 5:26 pm

Sashco je napisao:
randjelovic66 je napisao:Video sam malopre,prinovu u prigardu..izasao novi #133,ali potpuno isti kao #131,#132..Vozi ga posada iz #114.. :wink:
Ta posada ga vozi zato što je #114 vraćen u lokal. :wink:
Kasno sam se uključio...izvinite za skok u temi. :oops:

Cuo sam da #114 treba da ide u lokal,a znas li mozda koji konto sad nosi?
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

Sponzor

Postod Sashco » Čet Dec 16, 2010 5:56 pm

Sada je #286. Skinuli mu displeje.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod bogda78 » Pet Dec 17, 2010 8:56 am

Nenad_KM je napisao:
bogda78 je napisao:Ovaj bus je vozio ranije Lingur...

Zar nije Lingur radio sa mojim ujakom (Kenic) u 523?

Da,prvo vozio 523,pa onda 503...i sa 503 ga drmnuo infarkt na pumpi u Mađarskoj,kada se vraćao iz Češke,gde je vozio ekskurziju...i ode čovek kod deda Boška...
bogda78
Član

Pridružio se: Sre Dec 08, 2010 10:44 am

Postod Nele Nibus » Pet Dec 17, 2010 12:34 pm

bogda78 je napisao:
Nenad_KM je napisao:
bogda78 je napisao:Ovaj bus je vozio ranije Lingur...

Zar nije Lingur radio sa mojim ujakom (Kenic) u 523?

Da,prvo vozio 523,pa onda 503...i sa 503 ga drmnuo infarkt na pumpi u Mađarskoj,kada se vraćao iz Češke,gde je vozio ekskurziju...i ode čovek kod deda Boška...

Meni je Kenic pricao da su zajedno oni isli tad sa 523 kad je pokojnog Lingura drmnuo infrakt u Madjarskoj i u bolnici preminuo covek, nije ni krenuo za Srbiju :(
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Sashco » Pet Dec 17, 2010 3:50 pm

Raduckam nešto ovih dana, pa evo da prosudite. Ova strela napred treba malo lepše da se uradi, radim na mahove kad dobijem inspiraciju pa ću i to da ispravim... Imaginarni izgled nibusa... ovo mu dođe štedljiva varijanta, samo dve boje - slova su u boji karoserije.
Image
Na naredne 2 verzije sam probao 3D efekat na podlozi, izgleda zanimljivo mada 3D za natpise i nije sjajno rešenje. Dve varijante, sa tekstom iznad i ispod...
Image
Meni se lično ova poslednja najviše sviđa
Image
Ima još...ali kasnije...
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod Nele Nibus » Pet Dec 17, 2010 3:58 pm

Sashco je napisao:Raduckam nešto ovih dana, pa evo da prosudite. Ova strela napred treba malo lepše da se uradi, radim na mahove kad dobijem inspiraciju pa ću i to da ispravim... Imaginarni izgled nibusa... ovo mu dođe štedljiva varijanta, samo dve boje - slova su u boji karoserije.

Na naredne 2 verzije sam probao 3D efekat na podlozi, izgleda zanimljivo mada 3D za natpise i nije sjajno rešenje. Dve varijante, sa tekstom iznad i ispod...

Ima još...ali kasnije...

Realno ne znas koje je lepse ali samo kad bi to doslo do nekog iz Nis ekspresa pa da bude kao predlog.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Aleks_BGD » Pet Dec 17, 2010 5:13 pm

Sashco je napisao:Image

Sale ajde probaj ovu varijantu u 3D.Stim da "ekspres" ostane u fontu Nis...ako razumes sta hocu da ti kazem.Mislim da bi to najbolje stajalo..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Sashco » Pet Dec 17, 2010 6:17 pm

Važi Aleks, evo da probamo... nadam se da si mislio na ovo...
Image
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod Aleks_BGD » Pet Dec 17, 2010 6:24 pm

Moze,odlicno stim sto pomeri ovu traku u slovu N jos malo ka prednjem tocku,ili neka ostane tako a da se povuce jos jedna traka dole preko bunkera u smeru ka zadnjoj pogonskoj osovini.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Nele Nibus » Sub Dec 18, 2010 12:30 am

Dragi moji Nibusovci evo za vas malo slika Nibusa
# 440 menja prekljuce 523 koji je zamastio tocak kod Blaca(slike nisu nesto ali sredicu preostalih 2-3 pa ce da budu i bolje)
Image

Uploaded with ImageShack.us
Image

Unutrasnjost
Image

# 460
Image

# 472
Image

# 488
Image

Image

# 489
Image

Unutrasnjost
Image

Image

# 498
Image

Image

Image

# 514 u nedelju menjao neki bus koji je zaledio
Image

# 523, inace tad kad sam slikao bus vozio kum od shoffera018(on i ranije vozio sa mojim ujakom isti) i Kenicev partner posto je tad Kenic isao za Bregenz
Image

Image

# 545
Image

# 563
Image

# 564
Image

# 570
Image

Image

# 587
Image

Image

Unutrasnjost
Image

Image

# 592
Image

Image

# 593
Image

Toliko za sad.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Sashco » Sub Dec 18, 2010 12:53 am

Au koliko ih samo ima!!! Svaka cast Nenade za trud po ovom mrazu!
Toplicin 587 ima Sanos sedista, ali su neverovatno udobna i meka.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod Nele Nibus » Sub Dec 18, 2010 12:55 am

Sashco je napisao:Au koliko ih samo ima!!! Svaka cast Nenade za trud po ovom mrazu!
Toplicin 587 ima Sanos sedista, ali su neverovatno udobna i meka.

Aha batke udobna su vrh, po meni ubobnija nego Pilot, jedino sto nemaju one rucke i mrezice za novine. A pa da Toplica tvoj zemljak iz PK :wink:

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod negas » Sub Dec 18, 2010 6:07 am

Sashco je napisao:Raduckam nešto ovih dana, pa evo da prosudite. Ova strela napred treba malo lepše da se uradi, radim na mahove kad dobijem inspiraciju pa ću i to da ispravim... Imaginarni izgled nibusa... ovo mu dođe štedljiva varijanta, samo dve boje - slova su u boji karoserije...

Lelleeleeeeeee ...auuuuuuuu kako dobro ovo izgleda...auuu...kako se nije narusila originalnost auuuuuu SVAKA CAST, auuuuuu....ovo mora da se progura u najbusu, jer stvarno po meni kad god vidim neki bus u crno odmah mi nekako neki nelagodan osecaj, skrnave bus, prave GROBLJE!.....lele ovo moramo da proguramo u najbus....nek vide...ne znam jos jednom SVAKA CAST bar se meni mnogo svidja jer nije narusena originalnost...a znas i sam moze i retro stil sa crnim slovima unutra a siva pozadina, da se tako cepa na medjugrad, a opet 100% tna originalnost je tu!

Nenade km, isto, ala si ih poredjao Svaka ti cast! Skrnavljen i 570 dakle, ja to tako gledam, da ce Bog da ih Sajko za*ebe :D :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nele Nibus » Sub Dec 18, 2010 11:01 am

negas je napisao:
Sashco je napisao:Raduckam nešto ovih dana, pa evo da prosudite. Ova strela napred treba malo lepše da se uradi, radim na mahove kad dobijem inspiraciju pa ću i to da ispravim... Imaginarni izgled nibusa... ovo mu dođe štedljiva varijanta, samo dve boje - slova su u boji karoserije...

Lelleeleeeeeee ...auuuuuuuu kako dobro ovo izgleda...auuu...kako se nije narusila originalnost auuuuuu SVAKA CAST, auuuuuu....ovo mora da se progura u najbusu, jer stvarno po meni kad god vidim neki bus u crno odmah mi nekako neki nelagodan osecaj, skrnave bus, prave GROBLJE!.....lele ovo moramo da proguramo u najbus....nek vide...ne znam jos jednom SVAKA CAST bar se meni mnogo svidja jer nije narusena originalnost...a znas i sam moze i retro stil sa crnim slovima unutra a siva pozadina, da se tako cepa na medjugrad, a opet 100% tna originalnost je tu!

Nenade km, isto, ala si ih poredjao Svaka ti cast! Skrnavljen i 570 dakle, ja to tako gledam, da ce Bog da ih Sajko za*ebe :D :wink:

Hvala inace 570 su lepo uradili otvor na haubi, a sto se logoa tice ja vam malo pomazem u tome posto sam preko fb-a dobar sa sefom stanice u Nisu poslao sam mu ovu zadnju sivi 3D logo, kaze covek odlicna ideja, i on a i gomila vozaca kaze dobro da nisu sa strane napisali prevozimo mrtvake.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Aleks_BGD » Sub Dec 18, 2010 8:20 pm

Jedan Nibus od jutros stoji pre BS Mihajlovac u zaustavnoj traci.Verovatno ostao u kvaru...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije