Sashco je napisao:Znaci niče ograda na AS Pancevo...

leotar je napisao:Steta stvarno, jako prometna autobuska stanica koja ima najvise putnika djaka iz okolnih sela i ljudi koji idu do gradova koje si bas naveo.
Neocekivan je razlog da imaju apetit ubirati peronske karte na takvim putnicima,ipak pancevacka glavna stanica nije beogradski "BAS" da bi imali razloga raditi tolike doplate svojih usluga![]()

Sashco je napisao:Eh bese lep, gb 2xx, secam se da sam se zapanjio kad sam ga video na AS Pancevo izmedju onih sivih Sanosa i Ikara...

Nenad_KM je napisao:leotar je napisao:Steta stvarno, jako prometna autobuska stanica koja ima najvise putnika djaka iz okolnih sela i ljudi koji idu do gradova koje si bas naveo.
Neocekivan je razlog da imaju apetit ubirati peronske karte na takvim putnicima,ipak pancevacka glavna stanica nije beogradski "BAS" da bi imali razloga raditi tolike doplate svojih usluga![]()
Sad kruzi prica da moze da bude da oni koji imaju mesecnu samo pokazu i prolazis, ali mozda bude i doplata nista se ne zna. Od 01.01.2011. sve to pocinje pa videcemo.
Stanica ce sve jedno biti prazna samo onaj ko mora bas odatle da podje ce da udje u stanicu i da im plati zeton. Do sada je stanica uvek bila puna...

Nibus-ja je napisao:
ovo ne moze da bude GBr-57,taj ima tablice PA*620-36 valjda ima crni branik i nalepnicu ispod stakla

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 24 gostiju