bogda78 je napisao:473 ima bolja sedišta,ja mislim da su pilot...

Sashco je napisao:Uslikao sam ga u povratku iz Kursumlije, bas juce, u predvidjeno vreme po redu voznje, tako da mi ne izgleda da se kvario. Bio je u PK u 13.50, a u 13. 55 otisao dalje za BGD.

Cekaj, sta ce mu zamena za Kursumliju kad je 451 otisao za Beograd?randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Uslikao sam ga u povratku iz Kursumlije, bas juce, u predvidjeno vreme po redu voznje, tako da mi ne izgleda da se kvario. Bio je u PK u 13.50, a u 13. 55 otisao dalje za BGD.
Eeee pa onda se pokvario tek posle Prokuplja..jer je kao zamena za Kursumliju otisao #476 sa nekim zakasnjenjem..ja sam licno sreo #476 kod Carine,bio je prazan..ali nisam video teble..i to je bilo negde..oko 16h

Sashco je napisao:Cekaj, sta ce mu zamena za Kursumliju kad je 451 otisao za Beograd?randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Uslikao sam ga u povratku iz Kursumlije, bas juce, u predvidjeno vreme po redu voznje, tako da mi ne izgleda da se kvario. Bio je u PK u 13.50, a u 13. 55 otisao dalje za BGD.
Eeee pa onda se pokvario tek posle Prokuplja..jer je kao zamena za Kursumliju otisao #476 sa nekim zakasnjenjem..ja sam licno sreo #476 kod Carine,bio je prazan..ali nisam video teble..i to je bilo negde..oko 16h

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: AndreyMitr i 16 gostiju