s215hdh je napisao:Hvala. Samo jos da se ne vidi ona mrlja od poginule bube na mojoj sofer sajbni
Razumljive su okolnosti slikanja, tako da nisam ni primetio dok mi nisi skrenuo pažnju.
s215hdh je napisao:Evo danas na Horgosu bio Neobus Eternal pored mene, nisam smeo kod Madjara da slikam na granici, zabranjeno je, pa sam jednuiz busa, a jednu kasnije kada sam je sustigao na autoputu. Koliko sam uspeo da slikam...
Vozio je liniju Presevo Salzburg

ik404 je napisao:s215hdh je napisao:Pa kolegi rekao da da iz frizidera trazio neko od putnika.
Jeste, djole, tacno je to... Ali opet, ovo sto je Eternal prisutan, to mi je jako drago. I to tako velika linija. Bas odlicno.
Bas, sehr gut! Ma pusti ti to, nego pogledaj ovu masinu!![]()
negas je napisao:Ako je opet bojen, verovatno je u Neobusu, jel?

negas je napisao:Znaci Izraelac resio da rastura, bas mi je drago, usred juga krsarice Neobus volvo makine!
Neobus je jos 1996 godine, kad se preimenovao sa akaroserije, pravio dobra vozila, medjugradska i turisticka! Imala su dobre kapacitete i putnog i voznog osoblja i prtljaga sto i danas ima! Samo malo da se dorade stene i ono o cemu smo pisali, busevi ce biti cak i savrseni mozemo reci za nashe uslove!
Nibus-ja je napisao:s215hdh je napisao:Pa naravno
Negas da nije onaj sanos od dva koja su radjena u Nibusu gb538 i gb540
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju